Hírek

2017.05.01. 09:40

Regisztrálták a kerékpárokat Zalában

Nagy érdeklődés mellett zajlott a kerékpárok nyilvántartásba vétele a nagy sikerű Bike Safe program keretében Zalaegerszegen és Nagykanizsán.

A „Házhoz megyünk" programot a megye teljes lakossága megismerhette az elmúlt év során, hiszen nagyon sokan keresték fel az információs pontokat 2016-ban. Az idei évben a program kibővült, így teljes körű prevenciós szolgáltatást nyújt azoknak, akik felkeresik a programhelyeket - írja a police.hu.

Forrás: police.hu

A bűnmegelőzéssel foglalkozó munkatársaink a nagy sikerű Bike Safe program keretében számos bringa tulajdonosának adtak tanácsot, miközben a kerékpárokat regisztrálták az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen és Nagykanizsán.

A regisztráció során rögzítették a kerékpár tulajdonosának nevét, a bicikli legfontosabb jellemzőit és alvázszámát, valamint a járműről több fotót is készítettek. A rendőrök a regisztráció mellett a kerékpárok kötelező felszereléseinek meglétét is ellenőrizték, amelynek alkalmával felhívták a figyelmet a hiányzó tartozékok pótlására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!