Hírek

2017.06.06. 08:29

Rendőrök vetettek véget a késelésnek Nagykanizsán

Bűnügyi őrizetbe vettek a zalai rendőrök egy 62 éves nagykanizsai férfit, aki hét késszúrással életveszélyes sérülést okozott egy 37 éves embernek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 5-én 10 óra 34 perckor bejelentés érkezett, hogy Nagykanizsán, a Magyar utcában egy családi házban egy férfi a volt élettársát és annak ismerősét akarja bántalmazni. A helyszínre érkező rendőrök a férfit rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt feljelentették.

A járőrök, távozásuk közben még az udvarban kiabálásra lettek figyelmesek, ezért visszamentek a lakásba, ahol korábban intézkedtek. A házba lépve tetten érték a gyanúsítottat, aki a szobában tartózkodó férfit szurkálta egy késsel. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 62 éves nagykanizsai K. Géza ellen. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!