Rendőrségi hírek Zala megyéből

2012. október 22., 10:49 szerző: zaol.hu
Az elmúlt 24 óra eseményei a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0

Nőismerősét bántalmazta az utcán, elfogták

A zalaegerszegi Landorhegyi útról kértek rendőri segítséget hétfőn, mivel a lakók éjfél után pár perccel a járdán egy párt hallottak hangosan veszekedni, majd a férfi meg is ütötte a nőt. Azonnal járőrök érkeztek a helyszínre, akik előállították a 36 éves káptalantóti bántalmazót. Hölgyismerősének nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Verekedtek, gyanúsítottak lettek

Zalaszentmihályon az egyik vendéglátóhelyről kérték a Pacsai Rendőrőrs segítségét, mivel ismeretlen személyek bántalmaztak ott egy helybeli lakost, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínre érkező járőrök már nem találták ott az elkövetőket, felkutatásukra azonban Zalaegerszegről is érkezett rendőri segítség, ennek köszönhetően a közeli Öreg tónál elfogták, majd előállították a garázdasággal gyanúsított két hevesi férfit.

Elfogatóparancs alapján vették őrizetbe

Körözött személyt fogtak el Nagykanizsán a rendőrök vasárnap, az esti órákban. A keleti városrészben járőröző körzeti megbízottak igazoltattak egy férfit, akiről kiderült, hogy vele szemben a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök előállították a helybeli húszéves illetőt, majd őrizetbe vették.

Közlekedési mérleg Zala megyében 

Az elmúlt 24 órában négy közlekedési baleset történt Zala megyében, mely során két kerékpáros súlyos, míg egy motorkerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Ittas járművezetés miatt az elmúlt 24 órában egy kerékpárossal szemben történt rendőri intézkedés. 

zaol.hu

2012. október 22., 10:49 szerző: zaol.hu

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...