Hírek

2017.07.03. 13:53

Ritmusra járó lábuktól volt hangos a falu

KERECSENY Több koreográfiát is elsajátítottak a Magic Ritmo fiataljai az immár hagyományos, nyári táborukban, melynek első ízben adott otthont a dél-zalai község.

Szabó Zsófia

A tucatnyi, „géppuskalábú" tehetség az ősszel kezdődő táncos versenyévadra készült a közel egyhetes, vakációs program során.

– A megmérettetésekre való hangolódást  segítette, hogy nem a próbateremben, hanem vidéken és friss levegőn gyakorolhattunk – mondta Nikolics Zsanna, a  Magic Ritmo vezetője, koreográfusa. – A haladó és a kezdőkből álló, galamboki tánccsoportunk diákjai két, hatperces koreográfiát dolgoztak ki, melyekben többféle stílusirányzat elegyedik: főként kortárs, néptánc és hip-hop – részletezte.

A Magic Ritmo tánccsoport tehetségei Fotó: Nikolics Zsanna/Fási Barnabás

A csapat vezetője jelezte azt is: a munka mellett feltöltődésről is szólt a tábor. A szabadidős programok, köztük a lovaglás, hozzájárultak ahhoz, hogy jobban összekovácsolódjon a csoport.

Az egyik  táncos, Arató Vivien elárulta: az izzasztó erőnléti edzéseket a közös élmények és a sok nevetés nagyban megkönnyítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!