Hírek

2017.01.20. 16:33

Sikeres volt a szeretet doboz akció

Nagykanizsa – A karácsonyi szeretet doboz akció sikeres volt, érdemes a folytatásra – értékelt Cseresnyés Péter államtitkár, a karitatív akció fővédnöke.

Pásztor András

A szervezők értékelték az adventi időszakban indított, térségi összefogássá szélesedő akciót. Cseresnyés Péter fővédnök elárulta: maguk sem gondolták volna, hogy ilyen sokan, cégek, önkormányzatok, intézmények, civil szervezetek, baráti közösségek, illetve magánemberek  csatlakoznak a kezdeményezéshez.

– Alig egy hónap alatt több mint 4300 darab szeretet doboz gyűlt össze, ami azt jelenti, hogy a kanizsai és a környékbeli emberek képesek összefogni egy jó ügy érdekében – mondta az államtitkár, aki hozzátette: a helyi és környékbeli rászoruló családok gyermekei mellett, a határon túli magyar lakta területekre is közel ezer doboz ajándékot tudtak vinni.

Dénes Sándor polgármester úgy fogalmazott: a szeretet doboz akcióval szép hagyományt teremtettek Nagykanizsán, ami érdemes a folytatásra. A városvezető hozzátette: reméli, hogy a jó célokhoz, akár a város fejlesztéséhez is  többen csatlakoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!