Hírek

2016.10.06. 16:43

Sok autós már a járdát használja - eltüntetik a kátyúkat

Zalaegerszeg - Egy olvasónk, Ruzsics István arra hívta fel a figyelmet, hogy a pózvai Vasút út egy része szinte járhatatlan, ezért nagyon sok autó már a járdát használja közlekedésre, ami balesetveszélyes.

Magyar Hajnalka

Mint jelezte, sok megújult útról és járdáról tudósít lapunk, ami nagyon örvendetes, de mit remélhetnek a Vasút út lakói? A felvetést a polgármesteri hivatal műszaki osztályához továbbítottuk, ahonnan az alábbi válasz érkezett.

Ruzsics István az erősen elhasználódott útszakaszt mutatja Fotó: Pezzetta Umberto

A pózvai Vasút utca lakóterületű szakasza körülbelül 12 éve kapott egy réteg aszfaltburkolatot. A mezőgazdasági forgalom hatására az útburkolat szélei letöredeztek, a felülete egyenetlenné vált. Jelenleg az utcában két helyszínen keletkeztek ütőkátyúk.

A városi utak állapotát a Zala-Depo Kft. az év folyamán folyamatosan figyelemmel kíséri. A Vasút utcában keletkezett kátyúk aszfaltozásáról az őszi kátyúzási munkák keretében, október végéig gondoskodnak - írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!