Hírek

2016.03.02. 15:00

Hirdetőoszlopnak ütközött egy autó Zalaegerszegen - A sofőrt holtan találták a rendőrök (frissítve)

Zalaegerszeg - Hirdetőoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szerdán délután három óra tájt a zalai megyeszékhelyen, a Göcseji úton a benzinkút közelében.

Pezzetta Umberto

Az Alsóerdő felé tartó Suzuki előbb áttért az út bal oldalára, felugratott a járdára és nekiütközött a hirdetőtábla tartóoszlopának. A  gépkocsit vezető nagylengyeli férfit holtan találták a kiérkező rendőrök.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika közölte, a forgalom rendőri irányítás mellett zajlik. Azt vizsgálat fogja kideríteni, hogy a baleset következménye vagy pedig oka volt a sofőr halála.

A police.hu információi szerint 2016. március 2-án 15 óra körüli időben egy személygépkocsi Zalaegerszegen, a Göcseji úton eddig tisztázatlan körülmények között az út menti hirdetőtáblának ütközött. A balesetben a járművet vezető nagylengyeli férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a balesettel érintett útszakaszon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!