Hírek

2015.11.24. 14:47

Szakítás után zaklató telefonok ezrével

Zalaegerszeg - Nem tudott beletörődni a szakításba és még a bírósági elmarasztalás sem tudta visszatartani az újabb zaklatásoktól azt a férfit, aki ellen nemrég emeltek vádat.

Arany Gábor

A vádirat megállapítása szerint 34 éves Cs. Péter 2006-tól volt élettársi kapcsolatban kedvesével, két évvel később gyermekük is született. Az együttélésük 2013-ban zátonyra futott, ám a szakítást a férfi nem tudta elfogadni és az év december végétől két hónapon át kitartóan, rendszeresen telefonon igyekezett kapcsolatba kerülni volt párjával. Ez olyan mértéket öltött, hogy a férfit zaklatás miatt 2014. július 4-én a bíróság megrovásban részesítette. Ez csak pár nap nyugodalmat hozott, mert július végétől a Cs. Péter újra rendszeresen hívogatta volt élettársát, többször a gyermekükkel való kapcsolattartás látszatát keltve. Azon túlmenően, hogy Cs. Péter a nő telefonját felhívva a gyermekével naponta 1-2 alkalommal beszélt, hajnalban, késő este is próbált kapcsolatba kerülni az asszonnyal. Tavaly július 28-tól ez év január 20-ig összesen 2200-nál több esetben hívta fel a nőt, 1410 esetben sikertelenül. Előfordult többször, hogy naponta 50-60, sőt egy ízben 100 alkalommal csörgette meg élettársa telefonját, néha percenként. Ezzel már munkája közben is zavarta az asszonyt, amit a főnöke szóvá is tett neki.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte a férfi ellen zaklatás vétsége miatt emelt vádat az egerszegi járási ügyészség.

Címkék#zaklatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!