Hírek

2015.06.25. 06:09

Szavazzon! Keressük a legszimpatikusabb anyóst!

A jelentkezőkre 2015 július 3-án 9 óráig lehet szavazni

A legtöbb szavazatot begyűjtő anyós értékes nyereményben részesül.

(szavazás a cikk alján, de előbb ismerje meg a jelölteket)

Ádám Istvánné

Nagyon finomakat süt-főz,,imádja az unokáját és minden csínyben benne van,fitt,fiatalos,sosem fárad el, jókat lehet vele nevetni!

Csehné Márti

Belevaló teremtés, mindig ott van, és akkor mikor szükség van rá.<3 Szóval a mi kapcsolatunk olyan jó hogyha elválnánk ne adj isten egyszer a fiával én anyósékhoz fogok költözni......:D :D mert Imádom (és ő is engem) :) <3

Dobosné Németh Sára

Az embersége, a szeretete, a segítőkészsége, a tudásszintje de e mellett a szerénysége, a munkássága, a szorgalma, kitartása, a hite, az akaratereje, az anyai szeretete csodálatra méltó. Számomra nem csak az anyósom, sokkal több, anyukám helyett anyukám. Egyszerűen szeretem!

Dömökné Simon Judit Beáta

Az én anyós jelöltem rugalmas, halad a korral és képes a mai dolgokat is megtanulni. Nem nagymama göncökben jár, ügyel a ruházatára és mindig ápolt és csinos. Ezen felül egészségesen neveli családját, és remekül főz.

Györkös Katalin

Mert nagyon jó anyósjelölt :)

Hanisch Zsuzsanna

Mert mindig vidám és mosolyog; mert szeretetreméltó; mert mindig finom ételekkel vár és mindig szívesen lát; mert mindig lehet rá számítani; mert kitartóan nagy lelkesedéssel meséli ugyanazokat a történeteket évek óta, melyeket már beszámoztunk, de mindig meghallgatunk újra és újra

Hardiné Szabó Andrea

Az anyosóm karakószörcsöki lakos, mindenkinek segít akinek tud bárhol bármikor és bármiről legyen szó! Én pár szóban jellemezném anyósomat: anyáskodó nagymama, gyermekeit óvó anya, szerető férj, családjáról gondoskodó asszony!

Hegedüsné Ani

Vidám,segítőkész,mindig lehet rá számítani. Sosem szól bele a menye döntéseibe :)

Herczegné Friss Erika

Az én anyósomról csak "legek"-ben beszélhetek. Ő a legkedvesebb, legsegítőkészebb, legtündéribb anyós a világon!!!Amint bekerültem a családba, azonnal elfogadott, és mindenben segítségemre volt. Kapcsolatunkra a kölcsönös szeretet és egymás támogatása a jellemző. Szeretünk együtt vásárolgatni, főzni, kertészkedni, napozni. Imádom az esti közös aerobikozást, vagy a közös beszélgetéseinket. Mindenki meglepődik ezen, szerintük ilyen anyós nincs is. Pedig van! És szerencsés vagyok, hogy az enyém!!!! :)

Hoffmann Lászlóné (Zsuzsa nagyi)

Kérek mindenkit, hogy az én anyósomra, Zsuzsa nagyira szavazzon! Hogy miért? Mert Ő mindig ott van, ahol kell. Hajnali ötkor kel, hogy segítsen nekem, ha korán indulunk a párommal és az unokára kell vigyázni. De akár éjfélkor is fent van, ha mondjuk az idióta haverjaimmal bulizunk, mellesleg az ő udvarán. Ilyenkor nem kidob minket, hanem inkább süt valami finomat (persze nem egy félét, de legalább négyet!), mert az mégiscsak úgy illik. Mindig vidám, legalábbis felém ezt mutatja. Aggódik értem, mintha a fia lennék, amikor messzire utazom. Közel lakik, de mégsem tolakodó soha. Vele mindig meg lehet beszélni mindent. Nem tudok konkrét történetet mesélni vele kapcsolatban, mert akkor az egész elmúlt 6 évet kellene leírni, amióta ismerem, ami példázza a korábban írtakat. Egyszóval Ő a legjobb anyós a világon, én mindenkinek ilyent kívánok!   Takács Károly

Kárpáti Zoltánné

Anyósomat Édesanyósomnak hívom, mert ő nem egyszerűen "anyós": pótszülőként áll mellettem. Tizenhét éve mentem hozzá a fiához. Apósommal együtt a legelső pillanattól elfogadtak, szeretettel vártak a családban. Bármilyen nehézség is akadt, mindig segítettek, ma is mindenben mellettünk állnak. Ahányszor meglátogatnak minket, édesanyósom csak dicsér és elismer, kéretlenül sosem ad tanácsot. Rengeteget köszönhetek neki, például tőle tanultam meg főzni a férjem szája íze szerint. 
A falujában is rengetegen ismerik és szeretik. Volt főnővérként megszokta, hogy mindenkihez legyen egy jó szava, és akin tud, önzetlenül segít. Van, akinek egy tál süteménnyel, van, akinek palántákkal, gyerekfelvigyázással, vagy kutyaetetéssel, míg a család nyaral. Mindezek mellett bevállalós "csaj" is: gyakran kirándulunk együtt, és ha kell, hegyet mászik, erdőben barangol, sziklákra kapaszkodik. Egyszer az unokája kedvéért óriáskígyót vett a nyakába az állatkertben! Istenien táncol, és rengeteg nótát ismer, mellette nem lehet unatkozni! A családjáért, gyermekeiért bármit megtenne – és meg is tesz. Csoda, hogy ennyi munka mellett nem ér rá megöregedni? Sudár alakja után még ma is megfordulnak a férfiak! Isten éltesse sokáig jó erőben, egészségben, szerettei körében!

Kerner Ibolya

Anyósom egy nagyon segítőkész, jófej, vidám asszony. A fiaként szeret, mindent megtesz értünk. Bármi nehézségbe ütközünk, rá mindig számíthatunk. Nem telik el nap nevetés nélkül, érti a viccet, és benne van a tréfákban :)

Kupai Marika

Segítőkész,kedves,türelmes imádja az unokait

Nagy Tamásné (Komp Adél)

Horváth Sándornak hívnak. A legfontosabb szempont amiért az én kedves anyósom érdemelné meg ezt a címet az,hogy nem szól bele semmibe!!!!!! Csak akkor, ha megkérdezzük az Ő véleményét! Ezenkívül,mindig vidám,megértő, segítőkész, pedáns,és szorgalmas! Szerintem ennél több dolog nem is kell,hogy ezt a címet kiérdemelje!!! Rajtam kívül van még egy vője, aki szerintem ugyan ezen a véleményen van,de ezt ítélje meg majd Ő! Köszönöm!

Pallag Lászlóné

Az élet bármely területén számíthat rá a családja. Imádja az unokáit ők a legfontosabbak neki. Mindenkivel barátságos és mindenkihez van egy kedves szava.

Pintér Ferencné

A 2 szép lánya közül az egyik az enyém lehet :) 6 unokájával szívesen játszik együtt, születésnapomra mindig hatlapost süt. :) és a gyerekeknek is mindig süt valami finomat. :))

Pintér Istvánné

Egy időben nem szerettük egymást, minden anya félti a lányát....De azóta minden rendben, mindenben számíthatunk rá az unokák is nagyon szeretik! Sokat süt nekünk és akár mi van ő ott áll mellettünk !!

Pintér Jánosné

Hogy miért ő a legjobb anyós? Nagyon sok szépet és jót tudnék írni róla, csak az sokáig tartana, ezért megpróbálom röviden leírni! Tudni kell hogy nekem az előző kapcsolatomból van három gyermekem akiket az első pillanattól kezdve elfogadott, és nem tett különbséget ők is a saját unokái között! Azóta született egy kislányunk is akit a legnagyobb szeretettel gondozz! Három kislánynak a nagymamája, akik nagyon szeretik őt! Ő nem csak a legjobb anyós hanem a legcsodálatosabb édesanya, nagymama,és keresztanya is! Mindig mindenbe számíthatunk rá, nagyon sokat segít nekünk! Ennél jobb anyóst kivánni se lehetne!! Nagyon szeretném ha ő nyerné meg a versenyt! Szeretnénk megkérni mindenkit szavazzon rá! :)♥

Potó Jánosné

Nekem egy kedves, segítőkész,igazi családcentrikus Anyósom van,aki egyben többszörös Nagymama és Dédmama is egyben. Nincs olyan születésnap, hogy Ő az ünnepeltnek ne sütne tortát, aminek a díszítésében elrejtett rejtvényt mindig meg kell fejtenie a szülinaposnak, addig nem vághatja fel. Nincs két egyforma torta,mindig más és más ízű és rejtvényű. Még törött kézzel is sütött tortát, nem kímélve magát a fájdalomtól. Bármikor fordulhatunk hozzá segítségért, tanácsért, soha nem mond nemet. Mindenkinek ilyen Anyóst kívánok, aki szívét lelkét kiteszi a Családjáért!

Rácz Ildikó

Az Én kedves anyósom anyám helyett anyám volt a legnehezebb helyzetekben is, amit nem fogok el felejteni neki soha. És persze felnevelte azt az embert aki nekem a világot jelenti a fiát! Nekem az első pillanattól szimpatikus volt remélem másoknak is az lesz! :) Hajrá Mama!!! :)

Renyák Istvánné

Kedves, kreatív, segítőkész! Imádja a családját!! Szeretünk Mama!!!

Szabó Magdolna

A legjobb anyós? Hát igen, de ez nem volt mindig így. Mondja a mondás lakva ismert ki az ember egymást. Anno 15 évvel ezelőtt betolakodóként éreztem magam amikor férjhez mentem a fiához. Az idő gyógyír mindenre. Nyitott szemmel és nyitott szívvel kell járni és nem csak az életben , de az új családban is. Az idő múlásával nem csak egy jó anyóst szereztem hanem elmondhatom , hogy lett egy új barátnőm is. Fiatalos gondolkodásával, jó humorával, hasznos jó tanácsaival az unokák önzetlen szeretetével és oda adó gondoskodásával belopta magát a szívembe. Ezért szeretném neki a legjobb anyósa címet.

Szmilkóné Mendege Anikó

Mert egy igazi tyúkanyó, istenien süt, főz, összetartja a családot. Nagyon pozitív jelenség, igazi társasági emeber, mindig jókedvű, remek társaság. Egyszóval a legjobb anyós.

Szöllösi Marika

Odaadó Édesanya, a Legdrágább Nagymama! 3 felnőtt gyermekem csodálatos Nagymamája. Rajongásig szeretjük, Kincs. Nem is tudom, mi lett volna ha Ő nincs Velünk mindvégig! A gyermekeim születésétől - napjainkig 29. éve Társam jóban -rosszban! Mindenkinek ilyen anyóst kívánok! ha Ő nincs) nem születik meg a férjem) és a gyönyörű gyermekeim! csak hálával tartozom Neki! Köszönöm Mamus!

Takács Ferencné

Kedves Mama már megkapta az oklevelet is.

Török Imréné Dóra

Segítőkész,mindent megtesz az unokájáért,mindig lehet rá számítani, fiatalos nagyi :)

Vincze Margit

Bár még csak július 18.-án lesz az esküvőnk a párommal,de az édesanyjával első perctől kezdve szimpatikusak voltunk egymásnak.Mára már ott tartunk,hogy maminak is szólítom néha :)

&lt;a href="https://veol.hu/machform/view.php?id=1916" _mce_href="https://veol.hu/machform/view.php?id=1916" title="Keressük a legszimpatikusabb anyóst!"&gt;Keressük a legszimpatikusabb anyóst!&lt;/a&gt;

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!