Hírek

2015.04.20. 19:05

Szavazzon! Motoros szépségverseny

A zsűri úgy döntött, hogy az összes jelentkezőnek ad esélyt, ezért az összes fotóra egészen 2015. május 4-én 9 óráig lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot begyűjtő nyereménye: 2 fő részére szóló wellness hétvége

Szavazás a cikk alján, de előbb ismerje meg a jelentkezőket, megéri!

Ács Rudolf

"Valamikor kölyök koromban a csattogós lepkét tologattam, jött a postás egy motorral és a kipufogó füstje megcsapott...egy új világ nyílt meg előttem..." Azt hiszem ez minden motorosnál valahogy így kezdődhetett. A nagy álomra hosszú éveket kellett várni,hogy valóra váljon. Azt hiszem aki meg kell élni azokat a dolgokat amiről álmodunk. Nem butaság az sem,hogy aki öt percig ül egy ilyen motoron,többet él,mint más égész életében! Ezt sem én találtam ki,de így van. Minden jónál van egy jobb, az is igaz. Ez egy Suzuki Hayabusa gsx1300r. A motor 140nm-es nyomatékával olyat húz,hogy az átlagpolgár biztosan levegő után kapkod,ha ráül. A félelem után rájön arra,hogy ő irányítja a benzinvérű szörnyet.Ez akkor kezd élvezetté válni.Körülnézek...oké nem jön semmi,az utolsó autó 2 perce ment el mellettem.1-es 150KM/h,2-es 200,3-as 230...és így 300-ig. Ez 15 másodperc alatt.Az idom mögött szélcsend,ha kihajolok szélvihar.Jól húz a 175ló!260-nál 6-ba kapcsolva még jön az erő...de ez honnan? És egyáltalán,hogy kerül elém ez az autó?:-)Torlónyomás,igen az csinálja.Ezek a Japánok?A pedál hajtású szövőgép szépen fejlődött az elmúlt 100 évben,hála Suzuki Michio úrnak!

Az egyik legszebb élmény? Egy zárlatos akksi miatt nem indult...fenébe! Hatalmas felhő közelgett,égszakadás! Ez meg itt...próbáltam betolni, de nem jött össze,még lejtőn lefelé is nehéz tolni egy ekkora vasat. Utoljára megpróbáltam még egyszer, fel az emelkedőn,hogy meglegyen a cardio edzés,hátha....hátha,mert az utcán nem hagyhatom a mocit valahogy el kellett indítani. És akkor elment mellettem egy srác, egy 1/4 akkora géppel. És visszafordult...Az eső akkor már az alsógatyám is eláztatta a bőrruhát keresztül. "Tudok segíteni?" -kérdezte! Hát mondom,lehet tudnál,de csak ha szeretsz megázni. Próbáljuk meg az akksidat, mondtam,pedig gondoltam hogy az övébe nem olyan kell. A srácnak a ruhája nem esőálló volt,és a történet ettől szép!Képes volt bőrig ázni azért hogy segítsen a bajba jutott motoros társán!Már nekem volt kellemetlen,hogy milyen segítőkész ebben az esőben.Hát mondom,ilyen emberekből kellene ebbe az országba! És úgy gondolom,hogy a motoros szépségverseny győztese egy törött idomú,Marci nevű srác,akinek csúnyácska még a mocija,de lesz az még másképp is. Ha az a jóképű srác állna a motorom mellett sisakban a kezében,a zsűri beszavazná,és nyerne. Nem cseréltünk számot,de remélem ha meglátom majd ha szembe jön velem, hogy elmondhassam neki, hogy csak egy akksi volt...

Alasz Nóra

Honda Cbr 125 r Első legviccesebb élményem az hogy a tulajdonomba kerülve a 2 napon, kimentünk barátnőmmel a környékre, megálltunk egyet pihenni. Motor leállít, bukó levesz, én még a motoron, egyszer csak váratlanul egy laza szél fuvallat oldalról, DURR, Nóra árokba, motor meg rajtam. Ekkor kerültem először közvetlenebb kapcsolatba a motorommal.

Almsteier Imre

Almsteier Imre vagyok, várpalotai lakos. 14 éves korom óta motorozok, immár 26 éve. Szeretem a motorokat. Télen a motorszerelés, nyáron pedig a motorozás a kedvenc időtöltésem. A veterán motorok közel állnak az érdeklődési körömhöz. A képet tavaly ősszel fényképeztük, fent voltunk a kisebbik fiammal a Baglyas hegyen.

Balogh Dominik

A motor 2003. júniusi Yamaha Aerox,50 cc-s épített robogó. 13 éves voltam, amikor megkaptam a robogót, ami motorikusan rendben volt, de esztétikailag rengeteg munka várt rám. Egy évig tartott a robogó fényezése, matricázása, tuningolása, technikai felszerelése. Amikor megkaptam a jogosítványt, már egy átépített, gyönyörű robogó várt készen.

Bedő Krisztián

Motorom: Honda CBR 600 F4i 107 LE-s túrasport
Gyermekkoromban kezdődött a mágikus vonzádásom ezekhez a gépcsodákhoz. Emlékszem, mikor a haverommal lestük az akkori „nagyokat” ahogyan bőgették a gépeiket és egykeréken száguldottak a város főútján. Spontán „motoros találkozók” alakultak a meleg nyári estéken, mi megy csak a távolból irigykedtünk és vártuk hogy beindítsák a járgányokat, hogy legalább a hangjukat halhassuk. Akkoriban határoztam el, hogy egyszer nekem is lesz egy ilyen mocim, ami két éve meg is valósulhatott.

Binderné Lődör Ibolya

Yamaha 650 Dragstar Classic... Szeretek motorozni ha tehetem útra kelek, de ha az eső elkap akkor feltudnák robbanni. 7 éve járom az utat férjemmel, aki szintén motorozik. Élj hogy motorozhass, motorozz hogy élhess!!!

Bor Zoltán

Szép napot minden motorosnak! Kb. 10 éves korom óta hajtom a különböző vasakat.... volt már minden... Kezdetnek egy Babetta aztán egy 16-os Riga ami a barátom tulajdona volt de tanulgatni, élményeket szerezni első osztályú volt! Aztán megvettem az első motoromat egy sufniharcos Simsont.... szerelgettem építgettem motoroztam.... Jelenleg a képen látható elég ritka Yamaha XT 350-es motoromat újítottam fel és időközben elkezdtem az A-s jogosítványt is. A versenyre azért neveztem hogy kiderítsem kinek teszik még és hogy elég-e dobogós helyezésre, persze ha nem akkor is a szívem csücske marad!

Csende László

Yamaha XVS 650 DragStar 1997-es évjárat, eredeti festéssel. Karcmentes, gyári állapot. 45 éve motorozom, nagyon sok találkozón vettem részt. A legnagyobb élményem Harley Davidson találkozón aktív részvétel a felvonuláson.

Domján Szilárd

Domján Szilárd, Suzuki Gt 125 76-ból OT minősítéssel, 7600 km-et futott

Fülöp János

Fülöp János vagyok 64 éves Zalaegerszegen élek, vizvezetékszerelőként dolgozok

Füzi Norbert

Honda cb1000r. "A hegyeken túl mikor lemegy a nap végre egyedül vagyok és újra szabad,mikor az úton a napfény táncot jár, a lelkem nyugtalan úgy menne már ! Élni születtem úgy hajt a vér,érzem legbelül hogy szabadabb vagyok mint a szél !"

Gálné Erika
Férjem hobbija a motorozás és a fotózás. Mindkettőben partner vagyok.10 éve kb amatőr licenszes versenyeken vett részt a Pannónia ringen,( ahol egyébként még én is utasmotoroztam egy nyílt napon) mostanában csak gurulgatunk. :) Ez egy Suzuki GSX-R 1000, 120 KW.

Gáspár-Varga Krisztina

Ducati Monster 750M
A fotó 2014. októberében készült, az első túrán a motor megvásárlása után. 
Legkedvesebb élményem vele kapcsolatban, amikor a próbakört mentem vele: szerelem volt első "látásra"...

Gazsi Krisztina

"A gumi kopjon, ne a lelked" :) Yamaha R1 2003 1000 ccm 160 LE, melynek hátsó ülése fapados, ezért úgy döntöttem, hogy kezembe veszem az irányítást! :)

Gémes Áron

Kawasaki ZX12R , modell : Konics Vénusz

Halasi Zoltán

Simson 425 SPORT DeLuxe 1957-ből.... Az elmúlt évben hibamentesen szaladtunk 5e kilométert.

Hegedűs Izabella Eszter

6 éve motorozom, vidám,mosolygós motoros csajszi vagyok. Nemsokára a 2 éves évfordulómat fogom ünnepelni a gyönyörűségemmel ennek alkalmával gondoltam benevezem :) Köszönöm a lehetőséget! Széles utat és gumi fákat és mosolygós rendőröket! :)

Horváth Edina

A kép 2010. márciusában készült az első köröket követően aznap, mikor kis "Kawám" vettem. Mindig is vágytam motorra, az élményére és nagyon boldog vagyok, hogy azóta is velem van, már az 5. évfordulónkat ünnepeltük idén, bár azóta sem fakultak meg az első pillanatok emlékei :) Csajszihoz igazi csajos motor illik, így esett a választás erre a típusra.
"tiniNinjám" paraméterei: típus: Kawasaki Ninja 250 R folyadékhűtésű, 4 ütemű, 8 szelepes, 2 hengeres soros motor,  Hengerűrtartalom: 249 cm3 Max. teljesítmény: 33 LE (22 KW) 11000/min-nál, szín: fekete

Horváth László (1)

Ez minden IZSek legIZSebbike a tajga tigrIZSe!
Izs planeta-3. orosz motor. 1985 ös (papírokkal).
1990 óta építem szépítem nyűvöm. Több mint 100 motoros találkozó veteránja. A kép csak poén, 10 éve készült a Wildnek, a sok meztelen csajos poszter karikatúrájára, de a bukó ott van a kezemben... ha erős teszek fel másikat.

Horváth László (2)

2009-es évjáratú Honda CBR 1000 RR REPSOL . Az elmúlt 2 év torony magas világbajnoka a motogp-ben :) Minden motorozással eltöltött pillanat egy élmény. Ezt hívják szerelem első látásra.

Horváth Tibor

Tibor vagyok a Somló  hegy lábánál lakom. A motor gsxr 1000 . A kép mindent elmond. Már megszállottan születtem. Amúgy ha valaki rákap a motorozás valódi ízére az onnantól függő!:)

Kámán Dániel

Az életem a motorozás! 18 éves vagyok. A motorozás életem része lett.  Motorom: Yamaha TZR-50

Kiss Ádám

Suzuki GSX-R 2005 750 ccm 150 LE. Egyedi szín, motogp feeling mikor az óra eléri a 299-et :)

Kiss Veronika

SUZUKI GSX1300R HAYABUSA K3 
A legjobb élmény? Verhetetlen. A pirostól elrajtolva a tükörben nem lemaradnak az autók, hanem egyszerűen eltűnnek. A Sólyom fölénye legyőzhetetlen.

Klock János

Honda CB 350 Four, 1972-es évjárat, a legkisebb klasszikus négyhengeres, a Honda aranykorából. 2009-ben került hozzám, eléggé viharvert, de működőképes állapotban. 4 év használat után, 2014-ben teljes restauráláson esett át, ami barátom Pető Gergely (Forrest) munkáját dicséri. A legmeglepőbb élmény egy ilyen kicsi négyhengerestől, amikor a fordulatszámmérő mutatója átlépi a hétezres számot, és a gurgulázás, átmegy visitó "száguldásba"....

Kovács Krisztián

Ez a motor egy Aprilia SR 150.
A legjobb élményem ezzel a motorral amikor először végigcsúsznom vele egy szép ívet :D

Lapat Tibor

Tavaly vettem meg álmaim motorját, azóta szelem a kilómétereket a hófehér paripámon.. :)

Lócai István

István vagyok 39 éves, a kép egy találkozón készült rólam.

Lukácsi András

A motort 23 éves koromban építettem, miután abbahagytam a motocross-t, kellett valami elfoglaltság és vettem egy lepukkant Yamaha RD 250-et. A motor félig korsárban volt, amikor megvásároltam, kicsit olyan volt, mint amivel Mad Max is motorozott (Olyan sz@r!). Ajándékot is hagytak rám az előző lakók (egérkaki a forgattyúsházban)! Mindent teljesen átépítettem/felújítottam és törekedtem arra, hogy mindent magam készítsek el! A motorblokk sem gyári természetesen! :) Ez lett a végeredmény...

Mészáros Imre

A motor: ez egy igazi klasszikus ritkaság, 650ccm, négyütemű, kettő álló henger amiben egyszerre mennek a dugattyúk, a vezérlés KIRÁLYTENGELYES!
A motoros: 1974-ota van motorom, a 70-es években január 4-én szakadó hóesésben kölcsön 350-es Jáwával Gyöngyösről felmentem a Kékes-tetőre. Vissza kissé meredek volt, de sikeresen leértem.

Molnár József

Idén 10 éve motorozok, abból az elmúlt 5 évet a sárga-fekete csodán :) A motor egy SUZUKI gsx-r 750 k5-ös.
Extrák: Yoshimura full titán leömlő rendszer és a hozzá tartozó titán karbon triovál dob, tarajos tárcsák elöl és fém fékcső elöl hátul.

Németh Ádám

Yamaha TZR gyártmányú 50 köbcentis motorom kisebb módosításokkal Valentino Rossi replika fényezéssel. Az eredetileg festetlen anyagában matt fekete műanyag idomelemek 4D carbon fóliát kaptak és feketére lett festve a plexi. A látni és látszani elvet követve az indexek a helyzetjelzők és a hátsó lámpa nagyobb fényerejű ledes változatra lettek cserélve és a fényszórókba is halogén izzók kerültek. Szinte megszólalásig hasonlít nagyobb R6 testvérére ezért sokan csodálkoznak mikor megtudják hogy csak 50 köbcentis. Azért szeretem mert a városban a kis súlya miatt egyszerűbben tudok manőverezni és tartani tudom vele a közlekedés tempóját. Motorikusan átlagos Minarelli AM6 blokkal szerelt Gianelli kipufogóval.

Németh Viktor

Németh Viktor vagyok pékként dolgozom végzettségem is pék, cukrász. Zalaegerszegi lakos vagyok imádok motorozgatni bár még csak most kóstolgatom, eddig nagyon tetszik vannak egyéb hobbijaim is például gitározás, tűzzsonglőrködés és a karate.

Padányi Zoltán

Ősgyökeres Egerszegiként 50 éve motorozok 44 éve van jogosítványom. Mindig volt valamilyen motorom /12-13 ?/ a hetvenes években pld. egy P20-ast hajtottam a városban mint az egyik ismert "vadmotoros". Öreg motorosként most egy HARLEY -DAVIDSON HERITAGE SOFTAIL CLASSIC -al poroszkálok nyugdíjas tempóban.A motorozás egész életemben a hobbim volt és szerintem már az is marad.

Petrik Zénó

Kawasaki Zephyr 400. 1995-ös évjárat. A motor egy 180 kilós, közel 50 lóerős élménybomba! Az összes motorozás erről szól! Amikor rossz a kedvem, amikor jó, amikor élvezni akarom a szabadságot, vagy csak arra van szükségem, hogy feltöltődjek energiával, FELÜLÖK RÁ! Van, hogy egyedül kelek útra, van hogy a párommal. A lényeg a motorozás! Egyik helyről a másikra többféle módon el lehet jutni. A legjobb módja, MOTORON! Ha menni kell, miért ne boldogan! Nem tudok egy élményről írni, mikor az összes az! Aki szereti, az tudni fogja mire gondoltam!

Pintér Attila

Nem is tudom hogy a motort vagy magamat mutassam be, jelenleg egy Ktm lc4 620 a párom! 10 éve motorozom eddig úgy érzem ez a stílus az ami nekem fekszik ,imádom őt annak ellenére, hogy amit csak lehetett fel kellet újítani! de jelenleg nekem megfelel és szerintem szép és jó ! :)

Rejtő Gábor

Rejtő Gábornak hívnak.1976-ban születtem. A motor paraméterei:  Suzuki Hayabusa 2005, 1300 cm3, 187 Le. Yoshimura rendszer
Még nagyon friss a kapcsolatom a SÓLYOMMAL,mivel most került a tulajdonomba. 14 éves korom óta motorozom, volt jó pár motorom,és millió élményem :) A Busa számomra pozitív csalódás!!! Még csak magázódó viszonyban vagyunk.... de tudom, nagyon-nagyon jóban leszünk :) "Nekünk a motor az, ami a lelkünket boldoggá teszi - Tudva, hogy életünk könnyedén elveheti."

Rikli Ákos

Motorom egy 1969-es gyártmányú 50cm3 hengerűrtartalmú Simson Star. 2 éve szerzetem jogosítványomat kismotorra, akkor kaptam a motort nagypapámtól. 17 éve állt érintetlenül a fészerben, szóval ráfért egy teljes felújítás, melyen 2013 nyarán esett át. A művelet a tavaly nyári átfestéssel ért véget. Rendszeresen használom, mióta megvan, főleg iskolába járni. Az eredeti papírok szerint én vagyok az 5. gazdája, mióta kigurult a gyárból.

Magamról: 17 éves vagyok, jövőre végzek a Batthány Lajos Gimnáziumban. Idén harmadik éve vagyok a motor boldog tulajdonosa.
Az idősebb generációból többen is megnézik a városban, mondván hogy nekik is ilyen, vagy a hasonló Schwalbe volt a birtokukban, korosztályomból viszont alig ismerik.

Rozman Renáta

Honda CBF-125 Az első 125-ös motorkerékpárom. Imádom minden percét, amit a nyergében tölthetek. Élvezem a szabadságot, a szárnyalást, és ahogy menet közben simogat a szél.

Somodi-Pálfi Nikolett

A motor még az esküvőről sem maradhat ki! Aprilia RS 125 Jelige: sisak helyett csokor! :)

Stankovics István

Nekem és a nejemnek a motor jelenti a szabadságot, amikor kiszabadulunk a munkás mindennapokból. A motor egy 3 mázsás, Yamaha xvs 1300 a Midhnightstar chopper, 7 éves, nem a sebességről, talán inkább a szépségről és hangjáról szól. Egyszóval szeretni való jószág. Ausztria és a Balaton part az irány általában, kedvenc helyeim egyike Badacsony, no meg az ausztriai Léka vára. Ide több alkalommal is elmegyünk évente.

Szabó Balázs (1)

Szabó Balázs (2)

Honda VFR 800 Fi - sport túra Kedvenc élmény amikor leért a lábtartó a Pannónia ringen :-)
Tavalyi kép, mert sajnos idén még darabokban van a paripa...

Széles Vivien

Széles Vivien Fanninak hívnak. 21 esztendős vagyok. Számomra nagyon fontos szerepet tölt be a motorozás, amikor csak tudunk a párommal motorra pattanunk és élvezzük a gyorsaságot, szabadságot. Természetesen számunkra is a biztonság a legfontosabb és az, hogy mindig hazaérjünk épségben!

Szigecsán János

Engem Szigecsán Jánosnak hívnak, immáron 17 éve, hogy a motoros társadalomhoz tartozhatom. Többféle motorom is volt, amíg feltornáztam magam a ranglétrán, de tudtam, hogy idővel egy Suzuki SV 650 típusú motorkerékpárral fogok az utakon gurulni. Több évvel ezelőtt kaptam is egy makettot a típusról, aminek nagyon örültem. Az Élet csalafinta fintora úgy hozta, hogy a motorom nemcsak típusra, de még színében is egyezik a jó pár évvel ezelőtt ajándékba kapott kicsinyített másához. Ezen felbuzdulva készítettem ezt a montázst, ami kicsit viccesen, ám annál nagyobb komolysággal mutatja be az én kicsi és nagy motoromat. Remélem elnyeri Mindenkinek a tetszését és sikerül a legtöbb szavazatot begyűjtenem vele!

Takács László

Motor: Suzuki GSF 600 Bandit 1998-ból. 2011 elején teljesen szétszedtem, felújítottam-átalakítottam kedvem szerint.

Tornyos Gábor

Tornyos Gábor vagyok, Zalaegerszegen lakom. A motorom egy 2003-as Suzuki GSX 1300 R Hayabusa. Teljesen egyedi a motor. Legszebb élményem vele az esküvői fotózáson volt. 2 dolog volt akkor egy pillanatban. Csodás menyasszony csodás motor.

Tóth Csaba László

A képen egy 2001-es évjáratú Suzuki SV 650 N és a világ legboldogabb motoros párja látható. :) Mivel ez az első komolyabb nagymotorom, kiemelt figyelmet szentelünk neki, már-már családtagnak tekintjük. :) 
Külön kedvenc élményünk nincs, minden motorozásra fordított perc örömmel tölt el minket.

Tóth Éva

-Típus: Honda CBF 250, Évjárat: 2005, Hengerűrtartalom: 249 cm³ , Hengerek száma: 1, Munkaütem: 4, Teljesítmény: 20LE / 15kW, Sebességváltó: 6 fokozatú, Fékek: tárcsa/dob, Üzemanyagtank: 16 liter, Súly: 138,5 kg , Első gumi mérete: 100/80 - 17, Hátsó gumi mérete: 130/70 - 17

Telén végre teljesült egy álmom, hazahoztuk életem első motorját. Legkedvesebb élményem eddig az volt, amikor először ráültem és mentem a saját motorommal. :)

Tóth Klaudia

Sziasztok! Tóth Klaudia vagyok egy 22 èves nagykanizsai lány. Hobbim a gyöngyfűzés az utazás és a motorozás. Az idei èv a 3. szezon,hogy szeljük az utakat. Ez a szépséges motor egy Aprilia Shiver 750 ami boldogabbá teszi a nyarunkat. Még nem volt részem ilyen jellegű versenyen részt venni, így ezzel a Shiverrel szeretném meg mérettetni magam.Ha tetszik ez a páros szavazz rám!:)

Vas Nóra

Vas Nóra vagyok. Hobbim a motorozás már 5 éve.

Végh Zoltán

Suzuki Burgman AN250 nagy robogó. (250ccm)
Élmény vele motorozni, kényelmes, dinamikus, megbízható. Sokat túrázunk (ha jó idő van) Zalaegerszeg és környékén, Balaton körül, külön élmény Ausztria és Szlovénia szép tájain kirándulni. Nekem a motorozás a szabadságot és a kikapcsolódást jelenti. Nyugodt és megfontolt tempóban élmény a motorozás.

Vitya

Suzuki DRZ 400sm.
Minden méter élmény vele, de valahogy mégis az volt a legjobb mikor hárman elmentünk Egerbe a DRZ Hungary találkozójára, 570km volt az etap és nagyon állat helyeken jártunk baromi jó társasággal.

Zsupek Renáta

2 éve tettem le a nagymotoros jogosítványt. Fiú unokatestvéreim által tetszett meg a motorozás. Mivel szeretem az extrém dolgokat-kihívásokat így ez is egyből felkeltette az érdeklődésemet. Szeretem azt a fajta nyugalmat, békét, adrenalint amit ad nekem

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1853" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1853" title="Motoros szépségverseny szavazás">Motoros szépségverseny szavazás</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!