Hírek

2015.10.04. 08:13

Szelektív hulladékgyűjtő konténerek égtek Nagykanizsán

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére három tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett október 3-án.

16:44 | Zalaszentgrót: A Városmajor utcában egy terményszárító égett, melyben ötven tonnányi napraforgó magot tároltak. A keletkezett tüzet a zalaszentgróti önkormányzati és a keszthelyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral számolták fel a káresetet. A termény átfejtése azonban az esti órákig elhúzódott. Az eset során nem sérült meg senki.

23:34 | Nagykanizsa: A Bartók Béla utcában szelektív hulladékgyűjtő konténerek égtek, mely tűzeseteket a nagykanizsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral számoltak fel.

23:45 | Nagykanizsa: Az Attila utcában két szelektív hulladékgyűjtő konténer égett. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral pár perc alatt eloltották a keletkezett tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!