Hírek

2016.06.24. 15:05

Szépségkirálynő a tévéképernyőn - Balogh Edinát kedvese biztatta, hogy menjen el a válogatásra

Három évvel ezelőtt koronázták szépségkirálynővé, a Zala Szépe választáson Balogh Edinát.

Benedek Bálint

A csinos ifjú hölgy élete azóta viszont gyökeresen megváltozott. Modellként dolgozott már külföldön, most pedig az egyik kereskedelmi televíziós csatorna napi, fiatalokról szóló sorozatában tündököl.

– Nem szerettem volna kockáztatni, hiszen Törökország és Isztambul is veszélyes lett a terrorfenyegetettség miatt - mesélt az elmúlt időszakáról Edina, aki jelenleg Budapesten él. - Szerencsére bármikor szívesen látnának, folyamatosan kapom az ajánlatokat az ügynökségtől. Helyette próbáltam magamra koncentrálni, és keresni a helyemet a világban.

Az ügynökségének is nagy szerepe van abban, hogy esténként Edina feltűnik a képernyőn, pedig nem volt elég önbizalma jelentkezni.

– Nem hittem magamban, nem akartam elmenni a válogatásra sem - mosolygott Edina. - A párom, Martin viszont rajong a sorozatért ezért nem adta fel, biztatott, hogy legyek céltudatos, mint amilyen szoktam, maximum nem kerülök be, de legalább megpróbáltam.

Balogh Edina látva szerelme eltökéltségét, engedett a nyomásnak és elment a meghallgatásra, ahol jól szórakozott. Ráadásul két nap múlva megcsörrent a telefonja, hogy tökéletes a szerepre.

– Szó szerint majdnem kiesett a telefon a kezemből - mesélt tovább. - Majd elmentem egy visszahívásra, ahol a stáb tagjai még nem döntötték el melyik karaktert kellene megformálnom. Aztán eltelt egy hónap, már el is felejtettem az egészet,  nem kerestek, majd egyszercsak ismét felhívtak, hogy Beki leszek, az egyik főszereplő, Lali másod unokatestvére.

Mivel Edina a modellmunkája során szerepelt néhány reklámfilmben, a kamerától egyáltalán nem tartott.

– A sorozat különlegessége, hogy mindenki a saját szavait használhatja, tehát nincsen szöveg, amit meg kell tanulni, megírt szituáció van, amit el kellett játszani - tette hozzá a zalaegerszegi szépség. - A kamerák előtt az első pillanattól kezdve jól éreztem magam. A stáb fantasztikus volt, ám naponta olykor 15 órát is forgattunk egyhuzamban, de így is megérte.

Edina karaktere a bombázó Beki e hónap végig biztosan látható lesz a képernyőn. A fiatalok most is megállítják az utcán, fotót készítenek vele, ám a szépségkirálynő nem szállt el a hirtelen jött népszerűségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!