Hírek

2015.01.24. 16:39

Szerelmes randevú, párizsi hangulatban

Zalaegerszeg - A háttérben Párizs látképe, a bejáratnál lufiból hajtogatott Eiffel-torony, a színpadon pedig vérpezsdítő kánkán idézte fel a francia főváros hangulatát szombaton a városi hangversenyteremben, ahol a megyeszékhelyi Családi Intézet rendezett esküvői kiállítást, Szerelmes randevú címmel.

Magyar Hajnalka

Néhányan a kalapbemutató résztvevői közül, az előtérben a 4 éves Kincses Panni Júlia (Fotó: Pezzetta Umberto)

- Mivel ez a 10. kiállításunk, úgy gondoltuk, a szerelem és a fény fővárosa, Párizs adhatna ehhez illő keretet - indokolja a tematikát Pölöskey Ildikó, a Családi Intézet munkatársa. - A dekoráción túl balett, francia sanzonok és versek hivatottak elmélyíteni az illúziót. Mindemellett kalapbemutatót és versenyt is szerveztünk civil jelentkezők számára, evvel is megidézve a divat fővárosát. A nevezők között kislány és cilinderes fiatalember is akadt, kreatív alkalmi fejdíszt, esküvői, valamint western kalapot egyaránt bemutattak. Az érdeklődők soraiban találkoztunk a zalaszentgyörgyi Kovács Ágnessel és a velencei Könye Rajmunddal, akik június 20-án tervezik kimondani a boldogító igent. - Már túl vagyunk a szervezés háromnegyedén, itt konkrétan dekoratőrt kerestünk, és találtunk is - mondja az adóügyi előadóként dolgozó hölgy és asztalos párja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!