Hírek

2015.11.27. 10:25

Szexi videót küldött szerelmének a tinilány, ami aztán a közösségi oldalakon landolt

Két letenyei fiatalembert hallgattak ki gyanúsítottként a zalai rendőrök.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2015. november 24-én eljárást indított gyermekpornográfia bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 17 éves lány interneten, privát üzenetben osztott meg saját magáról szexuális tartalmú képeket és egy videót szerelmével.

A 17 éves fiú ezt hozzáférhetővé tette 14 éves barátja számára. Ezt követően a lányt és édesanyját ismerőseik értesítették, hogy egy népszerű közösségi oldalon a felvételeket közzétették.

Az eljárás során a nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható letenyei fiúkat. A lakásukban megtartott házkutatás során a rendőrök egy asztali számítógépet, valamint mobiltelefonokat, tabletet foglaltak le.

A zalai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 17 éves és a 14 éves fiút, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!