Szín5ös - Várjuk a Zala megyei kitűnők jelentkezését!

2017. június 19., 06:00 szerző: Zalai Hírlap
A Zalai Hírlap 2017-ben is meghirdeti a népszerű Színötös akciót: bemutatjuk azokat az általános iskolás zalai tanulókat, akik kitűnően teljesítették a tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Jelentkezni ezúttal is (kizárólag) az cikk végén található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a diákok, illetve szüleik.

Kérjük, a feltöltendő fájlok (arckép, bizonyítvány másolata, nyilatkozat) mérete összesen ne haladja meg a 3 megabájtot. A szülői beleegyező nyilatkozat itt érhető el.

Jelentkezési határidő 2017. június 30-a.

A színötös tanulók portréit hagyományainkhoz híven a zaol.hu oldalon, valamint digitális kiadásunkban és a nyomtatott Zalai Hírlapban is megjelentetjük. Az idén is arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Meglepetéssel is szolgálunk az akcióban részt vevő diákoknak: minden Színötös tanuló, aki a kislődi (Veszprém megye) Sobri Jóska kalandparkban felmutatja a napilap Színötös oldalát, benne a saját fotójával, 1 db karszalagos belépőt kap (ezért bukkan fel a kalandpark logója a portrék között).

Szín5ös jelentkezés - Zalai Hírlap 2017

Szín5ös jelentkezés - Zalai Hírlap 2017

Várjuk a kitűnők jelentkezését!

  • Kérjük, a feltöltendő fájlok mérete összesen ne haladja meg a 3 megabájtot.

  • Kérjük, a feltöltendő fájlok mérete összesen ne haladja meg a 3 megabájtot.

  • Elolvastam a PLT adatvédelmi szabályzatát: *
    Elolvastam a PLT adatvédelmi szabályzatát:

Zalai Hírlap

2017. június 19., 06:00 szerző: Zalai Hírlap

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...