Hírek

2016.04.26. 08:30

Tarkón köpte a rendőrt

Zalakaros – Leköpte a rendőrt, becsületsértés miatt emeltek vádat a magáról megfeledkezett férfi ellen.

Arany Gábor

Az év végi mulatozás fajult el tavaly egy zalakarosi szállodában. Az immár vádiratba foglalt történet szerint a 41 éves, budapesti B. János szilveszter napjára virradóan támadt rá élettársára. Az ittas férfi megverte, bántalmazta a nőt, a szoba berendezését felborogatta, egy részével az élettársát akarta megdobni.

A nagy zajjal járó felfordulásnak a biztonsági őr értesítésre kiérkező rendőrök vetettek véget. B. János rendkívül trágár módon reagált megjelenésükre és szidalmazásuk mellett azzal fenyegetőzött, hogy kapcsolatait felhasználva kirúgatja őket az állásukból. Mivel a férfi a maga csinálta felfordulásban megsérült, a rendőrök megbilincselték és a kanizsai kórházba vitték ellátásra. Onnan a rendőrkapitányságra szállították a szolgálati autóval, ám eközben B. János az előtte ülő rendőrt leköpte a tarkóján.

A megyei főügyészségtől kapott tájékoztatás szerint a férfi ellen tettleges becsületsértés miatt emelt vádat a kanizsai járási ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!