Hírek

2016.03.30. 13:53

Tizenöt éves lányt akartak prostitúcióra kényszeríteni

Zalaegerszeg – Kamasz lányt akart prostitúcióra kényszeríteni az a két egerszegi férfi, akit a rendőrség hétfőn fogott el.

Arany Gábor

A 15 éves, állami gondozott lányt múlt szombaton este a 25 éves K. Róbert és 33 éves társa, O. Gábor bezárta  az utóbbi zalaegerszegi lakásába, hogy prostitúcióra kényszerítse. Még aznap este férfipartnert hoztak neki, aki 10 ezer forintot fizetett  az aktusért. A lány másnap este szabadult ki, a rendőrök pedig pár órával később elfogták a személyi szabadság megsértésével és kerítéssel alaposan gyanúsítható két férfit.

Mivel felmerültek adatok arra, hogy a két férfi megpróbálja befolyásolni a lányt, ezért az egerszegi járási és nyomozó ügyészség előzetes letartóztatásukra tett indítványt, közölte az esetről tájékoztatva dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője. A járásbíróság nyomozási bírója szerdán délután K. Róbertet 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte, míg O. Gáborra lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!