Hírek

2015.08.27. 05:56

Több helyen is égett a száraz növényzet Zalában

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére augusztus 26-án 4 tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

14:02 Szalapa: Koradélután mintegy kétszáz négyzetméternyi területen égett a száraz növényzet a Szalapa és Dabronc közötti út mentén. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

15:41 Baglad: Délután a Csesztreg és Baglad közötti út mentén húsz négyzetméternyi területen csaptak fel a lángok a száraz növényzetben. A tüzet a lenti hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották.

20:24 Iklódbördőce: A település külterületén kétszáz négyzetméteren égett a száraz növényzet és három szalmabála. A tüzet a lenti hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották.

20:26 Keszthely: A Bercsényi utcában két személygépkocsi ütközött, s forgalmi akadályt képezett. A személyi sérüléssel nem járó balesethez a keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket a tűzveszély elhárítása érdekében áramtalanították, s a forgalmi akadályt megszüntették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!