Hírek

2017.06.19. 12:37

Tojástotó, csirkepofozó és még számtalan huncutság - Vidám vakációindító Gelsén

GELSE - Alig, hogy a nyári hónapokra bezárta kapuit az iskola, máris minden jóval és színes programokkal tarkított délutánt szerveztek a falu kisebb-nagyobb lurkóinak a Petőfi Sándor Emlékkönyvtárnál.

Szabó Zsófia

Nem csak a bibliotéka épülete,  a környéke is gyerekzsivajtól volt hangos szombaton. A vakációindító rendezvényen, amit a Princivil Értékteremtő Egyesület rendezett az apróságoknak, se szeri, se száma nem volt a szórakoztató  „huncutságoknak".

Nagy sikert arattak a majd' félszáz lurkó körében a régi idők játékai, köztük a csirkepofozó és a lengőteke, ám a hatalmas trambulinban is folyamatosan ugrabugráltak  gyerekek.

Venesz Blankán és Tóth Boglárkán nem fogott ki a tojástotó. A kishölgyek jeleskedtek e játékban is Fotó: Jakabfiné Bársony Judit

A játékos, sportos feladatokkal tarkított kalandtúrában vagy néptáncléptek elsajátításában pedig több szülő is besegített csemetéjének. Hiába: a  jutalomcsokit a nap végén nem az „ősök" kapták...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!