Hírek

2016.03.20. 09:38

Tűz és baleset Zala megyében

Szepetnek - A Petőfi utcában egy személygépjármű villanyoszlopnak hajtott, ami kidőlt, az elektromos vezeték pedig leszakadt.

A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel kiemelték a gépjármű vezetőjét aki könnyebb sérüléseket szenvedett. Ezt követően áramtalanították a balesetben érintett járművet. A leszakadt vezeték következtében ötven házban a déli órákig nem lesz áram, a szolgáltató szakemberei addigra tudják elhárítani a hibát.

Alsórajk - A Dózsa György utcában egy száz négyzetméteres melléképület teljes terjedelmében égett. A pacsai és a zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával egy vízsugárral oltották el a lángokat. A beavatkozás megkezdése előtt az épületben egy oxigén palack megsemmisült egy dissou palackot pedig a tűzoltók hoztak ki, melyet mesterlövész lőtt ki, így megakadályozva, hogy felrobbanjon. A tűzesetben nem sérült meg senki, az épületben egy traktor semmisült meg.

Alsópáhok - A Fő úton egy személyautó hídfejnek ütközött. A Keszthelyről érkező hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A baleset során ketten sérültek meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!