Hírek

2016.12.09. 15:08

Üzemeltetőváltás az egervári kastélyban

Egervár - Egy viszonylag hosszú tárgyalássorozat után 2017-től új üzemeltetője lesz az Egervári Várkastélynak.

Fincza Zsuzsa

Ezt egy pénteki sajtótájékoztatón Gyerkó Gábor, a település polgármestere jelentette be.

A programok szervezésének kizárólagos jogát a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület kapja meg. Ez garanciát jelent arra, hogy a kastély színvonalas és minden korosztályt érintő események színtere lesz, hangsúlyozta a polgármester.

Gyerkó Gábor polgármester (balról) és Saary Danny az új üzemeltető  nevében jó együttműködést ígér Fotó: Fincza Zsuzsa

Saary Danny, a társaság képviselője elmondta, hogy az elmúlt másfél évtizedben külföldön dolgozott a vendéglátás, valamint a gasztronómia területén, s a megszerzett tapasztalatait Magyarországon szeretné kamatoztatni. Amint jelezte: számos program várja majd újra a várkastélyba látogatókat az esküvői kiállítástól a hagyományos gyermeknapi forgatagon át az egyéb kulturális, zenés rendezvényekig.

- Már a nyári színházi előadásokról és a koncertekről is vannak elképzeléseink, a Madách Színházzal el is kezdtük a tárgyalásokat. Szóba került a kiállítás bővítése, interaktívabbá tétele is. Kommunikációs munkatársnak felkértem a kastély volt sajtófőnökét, Manninger Beátát - említette a sajtótájékoztatón Saary Danny.

Gyerkó Gábor polgármester mindehhez hozzátette, hogy település rendezvényei, miként a múltban, úgy a jövőben is helyet kapnak a várkastélyban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!