Hírek

2014.07.09. 09:15

Zaklatta, nemi erőszakkal, gyilkossággal fenyegette a nőt, mert kikosarazta

Nem viselte el az elutasítást az a férfi, aki ellen a napokban zaklatás miatt emeltek vádat.

Arany Gábor

A történet lényegét dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője ismertette. E szerint a lopás miatt korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt 40 éves, nagykanizsai K. Zsolt 2011 februárjában került baráti kapcsolatba egy fiatalasszonnyal. Próbált neki udvarolni, de visszautasítás volt a része, amibe nem tudott beletörődni, ezért 2013 novemberétől folyamatosan zaklatta a nőt. Telefonon, az interneten üzeneteket küldött neki, fenyegetőzött.

Azt ígérte az asszonynak, hogy munkahelyén megkeresi, és a munkatársai szeme láttára, megveri, de elbánik még a nő kislányával is. Később már azt ígérte, hogy a nő lányát a börtönbeli ismerőseivel megerőszakoltatja. A férfi az egyik üzenetében azzal fenyegette meg kikosarazóját, hogy embereket küld rá, elpusztítják és elássák. A nemi erőszakra utaló fenyegetését a férfi később megismételte, és azt már a nőnek is beígérte.

Mindez idén február közepéig tartott, akkor már K. Zsolt rendszeresen arról írt a nőnek, hogy megöli, aki ennek hatására végül a rendőrséghez fordult.

A büntetőeljárást három hónappal később felfüggesztették és közvetítésre került sor, de ez eredménytelenül zárult. A férfi nem mutatott megbánást, így a kanizsai járási ügyészség folytatólagosan elkövetett zaklatás miatt emelt vádat a napokban K. Zsolt ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!