Hírek

2017.08.17. 08:09

Zala megyében is vehet magának kastélyt! – Lássuk a legdrágább ingatlanokat

Abban az esetben, ha megnyerné a lottót, figyelmébe ajánlunk néhány csodálatos házat Zala megyében. Dőljön hátra és álmodozzon – talán egyszer tényleg megengedheti magának ezeket a luxus ingatlanokat!

Rákos Bianka

Mesébe illő kastélyok és modern luxusvillák nemcsak külföldön kaphatóak! Az magyar ingatlanpiac telis-tele van mutatós házakkal, amelyeknek lélegzetelállító a kilátása és a lehető legjobb környéken fekszenek– csak győzzük megfizetni.

Királyoknak, királynőknek ajánljuk: Kastély Galambokon

Fotó: ingatlan.com

Lélegzetelállító panoráma, hatalmas medence - mintha csak egy Los Angeles-i villát látnánk. Szerencsére nem kell ennyire messzire utazni, hiszen a képeken látható ház a hévízi tófürdőtől 33.4 kilométerre fekszik! Igényeinket öt hálószobában, négy fürdőszobában és három emeleten elégíthetjük ki.

Fotó: exclusive-immo.hu

A ház tervezői nemcsak a külcsínre adtak, hiszen a belső tér is roppant egyedi, a fából készült korlát különösen szép. Ahhoz, hogy a miénk legyen az álomkuckó "mindössze" 237 000 000 forintot kell kifizetnünk.

Rongyrázóknak vagy Bill Gates rokonainak: A milliárd forintos kégli

Fotó: exclusive-immo.hu

A tradicionális stílusú luxusház Héviz közelében fekszik. A listán szereplő ingatlanok közül, ebben van a legkevesebb szoba - mindössze három, viszont ez a legdrágább is!

Fotó: exclusive-immo.hu

Kapaszkodjon meg: 3 735 867 600 forintot kóstál! Pedig még medence sincs hozzá...

Lottó nyerteseknek: Pazar villa Zalakaroson

Fotó: exclusive-immo.hu

Zalakaroson a termálfürdő közelében, nagy telken található az örök panorámás villa, amely kiváló kezdés újgazdagok számára. Három emeletes, öt szoba található benne, a kertnél szebbet pedig nem látott!

Fotó: exclusive-immo.hu

Az ingatlan 2004-ben épült, s mindössze fél órára található a Balatontól. A kilátás is csodálatos: ráadásul rálátni az északi-part tanúhegyeire Ha van felesleges 285 000 000 forintja, már holnap be is költözhet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!