Hírek

2016.09.06. 18:35

Zala Szépe - A döntő!

Olvasóink voksai is fontosak!

Varga Andor

Királynőkhöz méltó, nívós retró műsort láthat a közönség a Zala Szépe 2016 döntőjében szeptember 18-án, vasárnap 19.00 órától.

A szépségverseny döntőjére az ügyfélszolgálati irodáinkban, kizárólag elővételben vásárolhatók meg a jegyek. Melyekhez a megyekártyával rendelkező előfizetőink kedvezménnyel juthatnak hozzá. További tudnivaló még, hogy a döntő napján a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház nézőterén minden vendég érkezési sorrendben foglalhat helyet.

Egy felszabadult pillanat az augusztusi elődöntőről. Szeptember 18-án ismét a legjobb formájukban csodálhatók meg a hölgyek
Fotó: Pezzetta Umberto

A hangulatos, magyar rock and roll slágerekkel fűszerezett látványos showműsort a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetője, Tompa Gábor állítja össze.A Zala Szépe 2016 királynőjéről és az udvarhölgyeiről a szépségiparban is jártas zsűri dönt, ám várhatóan már a hét végén, szeptember 10-én (szombat) online felületünkön elkezdődik a közönségszavazás. Itt mind a tíz döntőbe jutott szépségre voksolhatnak olvasóink, a legtöbb szavazatott összegyűjtő versenyző értékes különdíjjal gazdagodik.

A különdíjas hölgy nevét szintén a döntőn hallhatja majd a közönség. Amint azt a Zala Szépe versenyzői az elmúlt években megszokhatták, sok-sok ajándék talál gazdára a rendezvény partnerei, támogatói jóvoltából. A hölgyek emellett részesei lehetnek egy emlékezetes showműsornak - s aki a legmagasabb pontszámot kapja megjelenése és szereplései alapján a zsűritől, elnyeri a 2016-os Zala Szépének járó koronát. A közönség pedig a korábbi nagy sikerű rendezvények hangulatát idéző, izgalmas gálaműsorra számíthat szeptember 18-án - a helyszínválasztás, az elegáns színházi környezet ugyancsak garanciája lesz a minőségi kikapcsolódásnak. Nem beszélve a színpadon tündöklő gyönyörű hölgyekről...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!