Hírek

2016.07.22. 17:30

Idén ismét Zala Szépe!

Zalaegerszeg – Immár a huszonkettedik Zala Szépe-versenyt szervezzük; szeptember 18- án, vasárnap a legendás korona ismét egy gyönyörű zalai hölgy fejére kerül.

Zalai Hírlap

Készülve a versenyre, szakítottunk is a hagyományokkal, meg nem is. Változnak például az időpontok, hiszen a döntőt augusztus vége helyett csaknem egy hónappal később, szeptemberben rendezzük meg, a show pedig a megyeszékhelyi Hevesi Sándor Színházba költözik. Oda, ahol mintegy másfél évtizeden keresztül évről évre otthonra talált. A lényeg azonban változatlan! Ha elmúltál 16 esztendős, Zala megyei lakóhellyel rendelkezel, és van kedved szépségversenyen megméretni magad, akkor ne habozz! Küldd el az önéletrajzodat, illetve egészalakos, valamint portréfotódat szerkesztőségünk e-mail címére: [email protected]! Adataidat, illetve a képeket természetesen feltöltheted a zaol.hu internetes portálunkon is. Keresd a Zala Szépe logót a nyitóoldalon, és klikkelj! A hagyományokhoz híven a jelentkezés lezárulta után előválogatóra hívjuk a hölgyeket, méghozzá igazán patinás környezetbe, a helyszín tudniillik ezúttal is a keszthelyi Festetics-kastély lesz.

A 2014-ben győztes Bazsika Mónika helyezi fel Kovács Adrienn, a 2015-ben megválasztott Zala Szépe fejére a koronát Fotó: Archív/Pezzetta Umberto

A döntő résztvevőinek névsora az augusztus 13-án, szombaton rendezendő előválogató zsűrijének döntése, illetve olvasóink szavazatai alapján válik teljessé.

Az előválogatót aztán rövid pihenés, majd a továbbjutók felkészülésének időszaka követi, hiszen szeretnénk, ha szeptember 18-án a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban igazán elegáns, látványos produkció tenné emlékezetessé a Zala Szépe 2016 döntőjét. A győztes idén is korlátlanul használhat majd három hónapig egy személyautót, és rengeteg ajándék vár majd a döntő résztvevőire. Az Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ Utazási Irodája 5 napos római utazást ajánl fel két fő részére. A Böjte Ékszer Kft.-től az első 3 helyezett egy-egy nyakláncot kap korona alakú medállal, az első helyezett továbbá egy koronás gyűrűnek is örülhet. Minden döntőbe jutott versenyző egy 10 ezer forintos, natúrkozmetikumokból összeállított ajándékcsomagot kap. A döntőbe jutott versenyzők fürdőruháját a zalaegerszegi Lottó Ruhaház biztosítja. A Virágudvar ajánlotta fel a döntőre a dekorációt és a nyertesek csokrait. A versenyzők biztonságára pedig az Atalian Security munkatársai vigyáznak. A Zala Szépe főtámogatója a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet.

Ha úgy érzed, hogy a Zala Szépe 2016 döntősei között a helyed, jelentkezz! Ezt egészen július 31-ig megteheted.

Címkék#Zala Szépe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!