Hírek

2017.07.10. 13:18

Újabb részletek a hétvégi egerszegi késelésről

ZALAEGERSZEG - A hét végén adtunk hírt arról, hogy szombatra virradóra késsel megsebesítettek egy férfit a megyeszékhelyi Garden szórakozóhely előtt.

Magyar Hajnalka

A rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombaton hajnalban, 4 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy fiatalember kezét késsel megsebesítették.

Hétfőn, a szórakozóhely biztosítását végző Zalai Biztonsági Szolgálat Kft. azzal a kiegészítéssel kereste meg szerkesztőségünket, hogy az atrocitás a buli befejeződését követően, közterületen történt. Az eset részleteiről elmondták, a támadás idején a szórakozóhely már bezárt, a biztonsági szolgálat befejezte munkáját. Az utoljára távozó 12-15 fős társaság a járdán tartózkodott, amikor egy gépkocsi érkezett, s a benne ülők megtámadták a távozókat.

Ezt látva, az egyik személy- és vagyonőr visszafutott a helyszínre, s a nagyobb baj megelőzése érdekében az egyik támadótól elvett egy baseball ütőt. Cselekedete arányos volt, sérülést nem okozott, s érdemben hozzájárult ahhoz, hogy a támadók végül elhajtottak.

A történtek során egy kívülálló, kint várakozó személy sérült meg, a biztonsági szolgálat sem vele, sem támadójával szemben nem intézkedett. Mint azt már ugyancsak megírtuk, a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett a kézfején, illetve a csuklóján. A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves egerszegi férfit, súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!