Felajánlás a gyermekotthon lakóinak a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesülettől

2017. május 17., 09:00 szerző: Arany Gábor fotós: Katona Tibor
komment
ZALAEGERSZEG - A megyeszékhelyi gyermekotthon lakóinak kedveskedett ajándékkal kedden a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az elmúlt években számos egerszegi és környékbeli kulturális rendezvény, fesztivál rendezőjeként ismertté vált civil szervezet 20 hátrányos helyzetű gyermeknek ajánlott fel belépőjegyet az egervári gyermeknapon, május 26-án fellépő Alma együttes koncertjére, valamint vendégül látják őket az összes aznapi programon.

Az ajándék jelképes átadásán (balról) Saáry Danny, a Reneszánsz Várkastély Kft. ügyvezetője, Székedli Bertold, Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság zalai kirendeltség igazgatóhelyettese, Horváth Gyöngyi, a gyermekotthon megbízott vezetője   Fotó: Katona Tibor

Ezt Székedli Bertold egyesületi elnök és a társrendező, az egervári kastélyt működtető cég ügyvezetője, Saáry Danny jelentette be a landorhegyi gyermekotthon lakóinak, akik rövid műsorral mondtak köszönetet. A fenntartó nevében Zimborás Béla megyei igazgató-helyettes utalt rá, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zalában közel 500 gyermeket gondoz, közülük a landorhegyi intézményben 40-en laknak. Nekik minden bizonnyal feledhetetlen élmény lesz az egervári gyermeknap.

 

Arany Gábor

2017. május 17., 09:00 szerző: Arany Gábor fotós: Katona Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...