Hírek

2017.05.16. 16:35

Felajánlás a gyermekotthon lakóinak a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesülettől

ZALAEGERSZEG - A megyeszékhelyi gyermekotthon lakóinak kedveskedett ajándékkal kedden a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület.

Arany Gábor

Az elmúlt években számos egerszegi és környékbeli kulturális rendezvény, fesztivál rendezőjeként ismertté vált civil szervezet 20 hátrányos helyzetű gyermeknek ajánlott fel belépőjegyet az egervári gyermeknapon, május 26-án fellépő Alma együttes koncertjére, valamint vendégül látják őket az összes aznapi programon.

Az ajándék jelképes átadásán (balról) Saáry Danny, a Reneszánsz Várkastély Kft. ügyvezetője, Székedli Bertold, Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság zalai kirendeltség igazgatóhelyettese, Horváth Gyöngyi, a gyermekotthon megbízott vezetője   Fotó: Katona Tibor

Ezt Székedli Bertold egyesületi elnök és a társrendező, az egervári kastélyt működtető cég ügyvezetője, Saáry Danny jelentette be a landorhegyi gyermekotthon lakóinak, akik rövid műsorral mondtak köszönetet. A fenntartó nevében Zimborás Béla megyei igazgató-helyettes utalt rá, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zalában közel 500 gyermeket gondoz, közülük a landorhegyi intézményben 40-en laknak. Nekik minden bizonnyal feledhetetlen élmény lesz az egervári gyermeknap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!