Hírek

2015.11.19. 16:02

Új gyepszőnyeg a ZTE arénájában

Zalaegerszeg – Fontos és látványos szakaszához érkezett csütörtökön a ZTE-stadion játékterének felújítása: a szakemberek elkezdték leteríteni a gyepszőnyeget.

Varga Andor

A 200 millió forint értékű beruházás október eleje óta zajlik, a kedvező időjárási körülményeknek is köszönhetően jó ütemben.

A munkálatok korábbi szakaszában a fűtéscsöveket fektették le, erre egy homokréteg került, majd elkészült a végleges pályatükör, amelyre most a gyepszőnyeget terítik.

A munkálatok csütörtöki üteme szerint erre egy-két napnál több biztosan nem kell, a játéktér végleges felújításának befejezéséig pedig két hét lehet hátra.

 

 

– A gyepszőnyeg lerakása után még a szorosan vett pálya és a lelátók közti rész vár a kivitelezőre – mondta csütörtökön érdeklődésünkre Kocsárdi Gergely klubigazgató. – A vonalakon kívül műfű borítás kerül majd a játéktérre.

Aztán pedig – mint a közelmúltban lezajlott pályabejáráson elhangzott – következhet a stadionfelújítás 1,2 milliárd forint értékű befejező szakasza, mely jövő nyárig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!