Horoszkópok

2016.04.18. 08:06

Napi horoszkóp - A Skorpió ma minden vitáját rendezni tudja

A Halak legyen óvatos, lassabban haladjon a feladataival!

Heffler Péter

Kos – Pozitív változás várható az életében, azonban az emberi kapcsolataira nem árt, ha kicsit jobban figyel! Nem mindegy ugyanis, hogy mit mond az ön körülvevő embereknek, és hogyan.

Bika – Rendkívül mérges magára, mert úgy véli, hogy nem állt ki valami mellett teljes mellszélességgel. Tudja, ha jobban hitt volna benne, akkor más az eredmény.

Ikrek – Nem a legbüszkébb mostanság magára, de szerencsére tudja, hogyan lehetne változtatni a dolgokon. Próbáljon meg kicsit határozottabb lenni, és elkezdeni, amit régóta tervezget!

Rák – Ha az egyik nagyon jó ismerőse most bajban van, akkor itt az idő, hogy viszonozzon neki egy régi szívességet! Nem fogják megkérni, önnek kell észrevenni, hogy mikor kell közbelépni.

Oroszlán – Többen is keresik a kegyeit, és egész jól is érzi magát ezekkel az emberekkel, de legbelül még mindig a régi párjába szerelmes. Ezen erővel nem tud túljutni, csak az idő segíthet.

Szűz – Igen fontos információ jutott a birtokába, de nem tudja pontosan, hogyan oszthatná meg úgy a többiekkel, hogy egyes emberek érdekeit ne sértse meg. Legyen körültekintő!

Mérleg – Szerencsére stabil magánéleti háttérrel rendelkezik, így könnyebben fogja venni a nap folyamán adódó nehézségeket. Ez ugyanis olyan lelkierőt ad, amitől szinte szárnyal!

Skorpió – Ma minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy a korábbi vitákat, nézeteltéréseket rendezze végre. Ha ez sikerül, akkor nyugodtan hajthatja majd álomra a fejét a nap végén.

Nyilas – Bár rendkívül jól dolgoztak csapatban, de ha valaki menni szeretne, akkor nem tarthatja vissza. Le kell írni a veszteséget és már tervezni is a jövőt, mert haladni kell tovább!

Bak – Még kár temetni a dolgokat, mert közel sem ért véget a mérkőzés. Egy nagy hajrával bőven megfordítható a helyzet, csak egy kicsi hitre és erőre van szüksége hozzá!

Vízöntő – Rendkívül energikus lesz ma, és ennek köszönhetően bármibe is kezd, azt sikerrel fogja véghezvinni. Jól kezeli a konfliktusokat is, több nézeteltérést is elcsitíthat munkahelyén!

Halak – Legyen óvatos, lassabban haladjon a feladataival! Nem várhat segítséget, és igen nagy az esély a hibázásra! Sok múlik a munkáján, egy pillanatnyi üresjáratot sem engedhet meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!