Horoszkópok

2017.01.05. 20:08

A Skorpió ma ne ítélkezzen túl hamar!

A Bika ma megismerkedik valakivel, aki mély érzelmeket ébreszthet benne!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Valaki nem veszi észre magát a környezetében, pedig ön már nem tud neki máshogy jelezni. Lehet, hogy itt az ideje megmondani neki az igazságot, ha magától nem jött rá.

Bika (április 21.-május 20.) - Az utóbbi időben valóban elkerülték az izgalmas találkozások, a szerelmi izzás. Ma viszont végre megismerkedhet valakivel, aki egyből mély érzelmeket ébreszthet önben.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Lehet, hogy néha jobb mindent inkább tiszta lappal kezdeni, semmint toldozni-foldozni a hibákat. Egyszer csak már nem fog tiszta felületet látni, csak a javításokat.

Rák (június 22.-július 22.) - Általában meg-elégszik egy háttérszereppel is a feladatokban, lehet szó bármiről. Azonban ma nagyobb részt vállalna, és szeretne kitűnni a többiek közül. Ezt főnökei is észreveszik!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ahhoz, hogy ma sikert tudjon elérni egy fontos ügyben, meg kell majd hallgatnia mások véleményét is. Lehet, hogy pont így fog rájönni a tökéletes megoldásra. Türelem!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Azon fog tanakodni ma, hogy vajon miért szentelt nagyobb figyelmet valamilyen múltbéli történésnek. Ma sikerül eloszlatnia a maradék kételyeit is ezzel kapcsolatosan.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Remekül halad a terveivel, de úgy érzi, hogy valami hiányzik ahhoz, hogy maximális hatékonysággal tudjon dolgozni. Lehet, hogy egészen apró dologról van szó!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Jó tanács a mai napra nézve, hogy ne ítélkezzen túl hamar. Könnyen abba a hibába eshet, hogy valakit rosszul ítél meg, és utána már nem lesz visszaút. Csak megfontoltan!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A mai nap teljes egészében a kapcsolatokról fog szólni, így elképzelhető, hogy egyes ismeretségei épp ma halványodnak el, míg másikak épp ezen a napon erősödnek fel. 

Bak (december 22.- január 20.) - Jókor, jó helyen, a legjobb a feladatra: ez ön! Úgy érzi, hogy végre megérkezett, és azzal foglalkozhat, amit szeret, amihez ért. Ebben a hangulatban valóban legyőzhetetlen!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kollégái nem könnyítik meg a mostanság tapasztalt nehezebb napokat. Minden feleslegesnek vélt feladatot önre srófolnak, amiből kezd egy kicsit elege lenni.

Halak (február 21.- március 20.) - Néha túlságosan is hiszékenynek bizonyul, ezt pedig sokan kihasználják a környezetében. Ideje lenne irányt váltania, és a lehúzós emberekkel minden kapcsolatot megszakítania.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!