Napi horoszkóp - Az Ikreknek ma minden könnyebben megy

2017. február 21., 00:00 szerző: Thoma Izabella
komment
Kattints, és tudd meg, mit jósolnak mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.)
- Ön nagyon érzékeny, és most szerelmi vágyai is erősek és szenvedélyesek. Hajlamosabbá válik a féltékenységre, elképzelhető, hogy rosszul ítéli meg mások viselkedését. 

Bika (április 21.-május 20.)
- Ma különösen könnyű lesz önt felbosszantani. Főleg az idegesíti fel, ha mások megbízhatatlanul viselkednek. Igaza van, de ne hagyja, hogy eluralkodjon önön a harag.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- A Hold a Bak jegyében áll, ettől mintha szárnyakat kapna. Ma mindent könnyebben el tud végezni, és az anyagiak terén is szerencsére jól fognak alakulni a dolgai.

Rák (június 22.-július 22.)
- Fontos, hogy kitartson a saját véleménye mellett, másképp nem ér-het célt! Bár valaki nagyon erőszakosan próbálja meggyőzni az igazáról, ne bizonytalanodjon el! 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Ma sikerül mindent mozgásba hoznia, remekül kézben tartja az irányítást. Ha adásvételt bonyolít le, az is kedvezően zárul. A mai nap kárpótolja a tegnap elvesztegetett időért!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A Hold a Bak jegyében áll. Most néhány terve kudarcba fulladhat, mert nem egyedül ön az, aki a kezében tartja az irányítást. A délután azonban annál szebb lesz! 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Ha több a teendője, mint égen a csillag, annak csak örülhet. Ez most azt jelenti, hogy mindenki meg van elégedve önnel, ezért kap egyre több megbízást. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Nem kell semmi rosszra számítania, teljes erő-vel és jókedvvel vetheti bele magát a munkába. Simán haladhat a célja felé, és az elismerés is gyorsan megérkezik.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Elfáradt, és talán segítségre is szorul, ezért ne legyen rest azok társaságát keresni, akik szívesen támogatnák okos tanácsokkal vagy konkrét segítséggel. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Egy kicsit ügyesebben kellene összeegyeztetnie a magán-életét a munkájával. Igyekezzen kiengesztelni a kedvesét, mert ugyancsak elhanyagolva érezheti magát.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Sok teendő vár önre, és ráadásul az egészsége sincs a topon, a szervezete tiltakozik a túlerőltetés ellen. A legjobbat akkor tenné önmagával, ha kivenne egy szabadnapot.

Halak (február 21.- március 20.)
- Önt támadás érheti, teljesen igazságtalanul. Ráadásul olyan ember sérti meg, akitől végképp nem várta volna, hiszen annyiszor segített rajta, hogy csak hálával tartozik önnek.


Thoma Izabella

2017. február 21., 00:00 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...