Horoszkópok

2016.04.21. 09:27

Napi horoszkóp - A Bikának meg kell állnia a saját lábán

A Kosra ráférne egy kis kiruccanás, egy hosszabb láblógatás, hogy feltöltődjön!

Heffler Péter

Kos – Akár már ma is megkezdhetné a hétvégi pihenést, ugyanis az utóbbi időben nagyot menetelt. Ráférne magára végre egy kis kiruccanás, egy hosszabb láblógatás, hogy feltöltődjön!

Bika – Ma olyan helyzetekbe kerülhet, amikor meg kell próbálnia megállni a saját lábán. Különben is már itt volt az ideje, hogy végre tanuljon egy kis önállóságot. Csak bátran!

Ikrek – Szerette volna teljesen átérezni a helyzetet és egy kicsivel több időt eltölteni a feladattal, de nem volt idő ilyesmire. A nagy iramban sajnos nem volt lehetősége elszöszmötölni.

Rák – Pontos terve volt a napra vonatkozólag, de ezt szépen lassan el kell engednie, ugyanis váratlan események boríthatják a menetrendet. Szerencsére ezek kellően változatosak azért!

Oroszlán – Érdemes ma olyan feladatokba vágnia, amiket már egy ideje halogat. Tartott tőlük, de ha ma túlesik rajtuk, kellemes sikerélmény fogja alátámasztani, hogy alaptalan volt a félelme.

Szűz – Végigment a kitaposott úton, megküzdött a legnagyobb feladatokkal is, és most a cél előtt, valaki elvenné öntől az ügyet. Álljon ki magáért és ne hagyja, hogy félretolják!

Mérleg – Mozgalmas hét van a háta mögött, és úgy gondolja, hogy ma már kiengedhet, de még egy utolsó nagyot hajráznia kellene. Nyomja meg a mai napot, hogy nyugodt legyen a hétvége!

Skorpió – Egy fontos tárgyalás, vagy megbeszélés miatt főhet a feje, és kissé ingerült is emiatt. Bármennyire is szeretne túlesni rajta, lehet csak a jövő hét elején jön létre.

Nyilas – Kisebb párkapcsolati gondok miatt fő mostanság a feje, amiket kezdetben nem értett, de miután ma beszélt kedvesével látni fogja, hogy valójában önnél volt a hiba.

Bak – Tisztában van vele, hogyha rálép egy ösvényre, onnan nem lesz visszaút. Szerencsére elég eltökélt és az elképzelése is elég jó ahhoz, hogy sikerrel járjon ezen az úton!

Vízöntő – Ma könnyen kihozzák majd a sodrából és kisebb hibákat is elkövethet. Próbálja hamar lezárni a mai napot, hogy aztán a délutánt már otthonában, vagy barátaival tölthesse.

Halak – Lehetetlenség egyszerre két lovat megülni, és még ha ideig-óráig tartani is tudja a kétfrontos harcot, nagyon hamar mindent elveszíthet. Legyen bölcs, és mondjon le az egyikről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!