Horoszkópok

2016.06.16. 18:25

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak kijár egy kis kényeztetés!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Rendkívül ingadozó lesz a hangulata, mert az egyik pillanatban még kedves, érdeklődő lehet mindenkivel szemben, a másik percben pedig már mint egy pokróc, úgy viselkedik.

Bika (április 21.–május 20.) – Ma egy olyan területen teljesíthet átlagon felül, ahol nem gondolta, hogy egyáltalán labdába rúghat a többiek mellett. Azonban nemcsak hogy jó lesz, szinte szárnyalni fog!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Néha nehéz lehet szembenézni döntéseink következményeivel, de csak így fejlődhetünk és érezhetjük azok súlyát. Tartogasson bármit ez a nap, viselje azt emelt fővel!

Rák (június 22.–július 22.) – Elég bizonytalanul indul a nap, és a továbbiakban sem tudja majd, hogy pontosan mit reméljen tőle. Most, ha nem biztos valamiben, akkor inkább kérjen tanácsot valakitől!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Foglalkozzon most bátran magával, szánjon időt kedvenc elfoglaltságaira, vegyen meg valamilyen apróságot magának, amire már régóta vágyik! Kijár egy kis kényeztetés!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Akkor, ha már eldöntött valamit, nem szabad visszakoznia, vigye végig a tervét bármi áron. Főleg akkor érdemes küzdeni érte, ha érzi, hogy ebből most nagy dolgot hozhat ki.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Itt van az idő, hogy végre szembeszálljon valakivel, és megvívja a harcát vele! Nem futamodhat meg, és kerüljön, amibe kerül, ki kell állnia azért, amiben hisz.

Skorpió (október 24.–november 22.) – A többiek rendkívül kíváncsiak a véleményére, így nem teheti meg, hogy megtartja magának. Ki kell állnia, és elmondania, amit gondol. Mások életén változtathat így.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Most azokra az emberekre kell koncentrálnia, akik közelebb vihetik a céljaihoz. Sokat haladhat előre, de csak akkor, ha hajlandó tanulni és kis alázatot is mutatni.

Bak (december 22.– január 20.) – Elcsendesültek ön körül a dolgok, így most végre kicsit magába szállhat, és elgondolkodhat azon, hogyan tovább. Ma már nem is érdemes új feladatba belekezdenie.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Mások csípős, már-már bántó megjegyzései igencsak zavarják, ezért úgy döntött, hogy egy ideig nem találkozik velük. Próbáljon elvonulni a hétvégére, és magában lenni kicsit!

Halak (február 21.– március 20.) – Nagyon át kell gondolnia, hogy mi lesz a következő lépés, mert az egész eddigi munka sikeressége múlik a dolgon. Inkább menjen rá.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!