Horoszkópok

2016.06.17. 19:24

Napi horoszkóp - A Rák emberelje meg magát!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – A nap tökéletes alkalmat kínál majd arra, hogy leüljön és átgondoljon magában mindent, ami a folytatáshoz kellhet. Fedezze fel magában a tüzet és a lelkesedést, hogy tovább meneteljen!

Bika (április 21.–május 20.) – Valószínűleg a napokban kellett elengednie valamit, amiről eddig hamis illúziói voltak. Ez ugyan egy kicsit megviselte, de szerencsére azért a kedvét nem szegte.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem szabad, hogy a múlt történései miatt szorongjon. Végleg el kell engednie a rossz emlékeket, hogy azok ne kísérthessék önt többé. Egyszer s mindenkorra zárjon le mindent!

Rák (június 22–július 22.) – Ha továbbra is felesleges konfliktusokat generál, akkor a környezete előbb vagy utóbb, de ön ellen fog fordulni. Senki sem szereti a bajkeverőket, emberelje meg magát!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Egyelőre távolinak tűnő, de valójában igencsak közeli célokról álmodozik, amik megvalósításához csak egy segítő kéz hiányzik. A hétvégén győzzön meg valakit!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Remek tempót diktál, aminek köszönhetően a komolytalanabb versenyzők már ki is estek. Látja maga előtt a célt és nincs szándékában lassítani.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Feleslegesnek véli az erőfeszítést, mert ön szerint árral szemben dolgoznak, de a helyzet az, hogy nem látja a fától az erdőt. Meg kell értenie, hogy mit miért csinál!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagyobb veszekedésbe torkollhat ma egy kisebb vita, amit nem hagyhat elmérgesedni. Az egyik legjobb barátjáról van szó, akinek szüksége van az ön támogatására!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Olyannyira hasznos és praktikus tanácsokat kap a hétvégén, hogy azon gondolkozik, hogy irányt vált, és teljesen másfele indul el. Valóban jól állnak a dolgok!

Bak (december 22.– január 20.) – Mikor minden a helyére kerül, váratlanul betoppan valaki, és kicsit átszabja az elképzeléseit. Ne dühöngjön, így fogja felhívni a figyelmét az illető egy nagyobb hibára.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Az ön előt álló hétvégén bizony számot kell vetnie magában. El kell döntenie, hogy mihez kezd egy bizonyos információval, megőrzi azt magának, vagy netán továbbadja.

Halak (február 21.– március 20.) – Most, hogy lecsillapodott végre olyan dolgokat is megértett, amik nem voltak teljesen világosak a számára. Látja, így máris sokkal jobban tud gondolkodni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!