Horoszkópok

2016.09.13. 16:21

Napi horoszkóp - Az Ikrek ragaszkodjon kicsit jobban az elképzeléséhez!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Végre akadt egy kis felesleges szabadideje, amit hirtelen nem tud hogyan eltölteni. Hát most ne is csináljon magának programot, mert valami izgalmas vár önre a késő délután folyamán!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma a lehető legnyitottabbnak kell lennie az új információkra, hogy semmiképpen se maradjon le egy fontos történésről. Ez az esemény meghatározza majd a közeljövőjét!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ha valamit igazán szeretne az ember, azért megéri küzdeni. Nem szabad, hogy az első nehézségnél feladja és új célok után nézzen. Ragaszkodjon kicsit jobban az elképzeléséhez!

Rák (június 22.–július 22.) – Egy nagyon várt változás jelei mutatkoztak a környezetében. Márcsak a tudat, hogy valami jobb lehet, teljesen felvillanyozza. Lehet, hogy ez már maga a változás!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Higgyel el, hogy nem sokan szeretik, ha agresszíven megmondják nekik, hogy mit gondolnak róluk. Csak képzelje magát a helyükbe! Önnek hogy esne ugyanez?

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Valaki egy nagyobb lépést szeretne tenni, mint amilyet ön jónak és indokoltnak gondol. Meg kell próbálnia lebeszélni az illetőt a dologról. Ez mindkettejük érdeke!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Most nem szabad, hogy önfeláldozó módon bevállaljon valamit, amit nem ön csinált. Olyan ügyről van szó, ami magát sokkal kellemetlenebbül érintené.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Meg van győződve róla, hogy igaza van egy igen nagy horderejű vitában. Még a tévedés gondolata sem merül fel önben, biztos a dolgában. Ezt valahogy meg kell értetnie.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Az aktuális feladatokra kellene koncentrálnia, és nem máson törnie megint a fejét. Próbáljon meg most kicsit a jelenre figyelni, ma ugyanis nem véthet hibát!

Bak (december 22.– január 20.) – Úgy érzi, hogy végre valamelyest csökkent a nyomás magán, így senkitől sem zavartatva menetelhet a céljai felé. Ma még egy apró akadály azért vár majd önre!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Egy olyan ügy, amiből szinte semmit nem remélt, sőt, még kicsit nyűg is volt a hátán, nem várt profitot hozhat. Látja, nem szabad semmit sem előre leírni!

Halak (február 21.– március 20.) – Nem tudja, hogy mi az oka, de egy ideje már eléggé feszült, mind a magánéletében, mind a karrierjében. Talán ideje lenne kicsit, hogy kellőképpen elmélyülhessen magában.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!