Napi horoszkóp - A Halak nagy előrelépést tehet ma

2017. július 04., 00:01
komment
A Bak jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.– április 20.) – A Mars a Rák jegyében kap hideget is és meleget is, de önnek öntudatosságot ad. Vigyázzon arra, hogy túlcsordulhat az a bizonyos pohár, és hajlamos lesz ön is a túlzásokra.

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold a Skorpió jegyében áll, ez az egyetlen támadás, ami a Bika jegyét ma éri. Így több energiát fog érezni, és gyorsan nekiláthat kreatív tervei megvalósításához.

IKREK (május 21.– június 21.)– Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyén. Ön nem az a fajta, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szüksége lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is.

RÁK (június 22.– július 22.) – A Nap és a Jupiter helyzete pazarlást, felesleges költekezést jelez. Ez oda vezethet, hogy ön megfeledkezik a takarékosságról, és úgy vásárol, mintha nem lennének határai.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Valamiben lépnie, döntenie kell, legvalószínűbben a párkapcsolatát illetően. Minden szempontból a maximumot szeretné nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheli magát.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A Merkúr és a Hold jól kapcsolódnak egymáshoz. Most már hozhat komoly döntéseket, akár a megérzéseire hallgatva is. A mai napot elégedetten zárhatja.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Jól teszi, ha utánajár végre a lehetőségeinek. Ha úgy érzi, hogy több van önben, mint amennyit jelenleg fel tud mutatni, akkor tárja fel a karrierterveit a főnökének.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A Hold a Skorpió jegyében áll, ez lehetőséget ad önnek arra, hogy megmutassa a tehetségét a világnak. Ne engedje, hogy a dühe elragadja ma egy munkahelyi vita során.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Ön nagyon jó szívű, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy majdan kötelességének róják fel.

BAK (december 22.– január 20.) – A Plútó és a Mars még szemben állnak egymással. Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélte, de egy párkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Ma is nagy esélye vannak arra, hogy találkozzon valakivel, aki sokáig szerepet kap majd az életében. Ennek nem kell mindjárt nagy szerelemnek lennie, de barátság kialakulhat belőle.

HALAK (február 21.– március 20.) – Kaphat egy jelet, aminek nyomán támadhat egy zseniális ötlete, de az is lehet, hogy egy beszélgetés során jut értékes felismerésekhez. Így, vagy úgy, de nagy előrelépést tehet ma.

2017. július 04., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...