Napi horoszkóp - A Vízöntő igényli, hogy tartozzon valahová

2017. április 06., 00:01 szerző: Thoma Izabella
komment
A Bika úgy érzi, hogy mindenki kekeckedik vele.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.)
- A Hold maradt az Oroszlán jegyében. Ez túlzásokra hajlamosítja önt. Fékezze magát, ha nem szeretné, hogy jogi problémákba kelljen bonyolódnia. Gyakorolja az önmérsékletet!

Bika (április 21.-május 20.)
- A Mars a Bika jegyében látható. Úgy érzi, hogy mindenki kekeckedik önnel, pedig éppen fordítva van, ma ön az, aki az élő fába is beleköt. Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- A barátaival való beszélgetés vidáman indul, de hirtelen vad politizálásba csap át. Csillapítsa le az indulatokat. Önnek különösen jó érzéke van ahhoz, hogy elterelje a beszélgetést.

Rák (június 22-július 22.)
- Legyen türelmes! Ha építő jellegű kritikával illetik, hallgassa meg, és gondolja át a hallottakat. Valószínűleg tényleg a jó szándék vezérli az illetőt… Este egy különleges programon vehet részt.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Amennyiben feszült hangulat uralkodik környezetében, egy kis kedvességgel és humorral könnyen feloldhatja azt. Pénzügyek terén kellemes meglepetés éri.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Találkozhat valakivel, akivel korábban egy társkereső oldalon létesített kapcsolatot. Megdöbbenve látja, mennyire eltér a valóság az illetőről alkotott elképzeléseitől. 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Kellemes napra számíthat. Sikerek érhetik a munkahelyén, egy felkínált üzleti lehetőséget is elvállalhat. Este bátran menjen társaságba, viszonzott szerelemre is találhat.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- A Hold az oroszlán jegyében áll. Jól gondoljon meg mindent, mielőtt lakhelyet változtat. Ön hajlamos vaktában belevágni a hirtelen tervek megvalósításába.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- A Mars miatt konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Belekezd egy dologba, de a következő pillanatban már otthagyja az egészet. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Egy fontos személy keresheti fel önt az otthonában. E régi kapcsolata most is sokat segíthet. Ha munkanélküli, hozzásegítheti munkahelyhez, pénzkeresethez. 

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- A barátokhoz fűződő kapcsolatok igen fontosak önnek. Ön igényli, hogy tartozzon valahová, találkozzanak, ráadásul ez a vágya most még a szokásosnál is erősebb. 

Halak (február 21.- március 20.)
- A Hold az Oroszlán jegyében, a Mars a Bika jegyében áll. Nem minden történik úgy, ahogyan szeretné, ezért a lelke mélyén elégedetlen. Nem kell mindent magára vállalnia.

Thoma Izabella

2017. április 06., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...