Napi horoszkóp - A Bak kissé szétszórt a mai napon

2017. március 28., 00:01 szerző: Thoma Izabella
komment
A Kosnak ma több munkája lesz, mint máskor.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.) - Ma több munkája lesz, mint máskor, és minden nehezebbnek is tűnik majd az átlagosnál. Türelmetlensége miatt egy kicsit igazságtalanul reagál egy kényes helyzetben.

Bika (április 21.-május 20.) - Rájön, hogy vannak néhányan ön körül, akik meglehetősen álszentül viselkednek. Ne vegyen minden ígéretre mérget. Velük szemben nem kötelező az őszinteség sem!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egész nap annyira be lesz fogva, hogy nem sok ideje marad saját magára. Adjon magának legalább pár kisebb pihenőt! A találkozói viszont eredményesek lesznek.

Rák (június 22-július 22.) - Ma jobban ki tudja fejezni önmagát, mint egyébként. Ezáltal előnyökhöz is jut. Rátalál valamire, amiben nagy örömét leli. A magánéletét viszont viták zavarhatják meg.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Különösen kritikus szemmel ítéli meg a környezetében történteket, ezzel kivívja néhány ember neheztelését, különösen a kollégái orrolhatnak meg önre.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Törekedjen arra, hogy hatásosan tudja kezelni a stresszes helyzeteket, különben sokat árthat vele a saját egészségének. Lelki támogatást vár a hozzátartozóitól.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most egész szimpatikusnak találja egy kollégáját, akit eddig inkább elkerült. Talán annak tudható be ez a változás, hogy rászánta magát egy beszélgetésre.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Hold a Kos jegyében áll. A Mars segít önnek egy bizonyos ügyet, egy félkész munkát gyorsan lebonyolítani és befejezni.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A munkahelyén hasznos és célravezető lenne most a kompromisszumkészség. Szerelmi kalandokba keveredhet. Gondolja végig, mit kockáztat a kalandvágyával!

Bak (december 22.- január 20.) - Kissé szétszórt a mai napon, könnyen megfeledkezhet egy fontos dologról. Egy beszélgetés során félreértésbe kerülhet valakivel, amit nagyon nehezen tud tisztázni.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nagyon idegesíti, hogy több feladattal késedelemben van, és ha siet, könnyen hibát véthet. Az ismeretlen emberekkel legyen nagyon elővigyázatos!

Halak (február 21.- március 20.) - Reggel fáradtnak érzi magát, de azért nagy kedvvel lát hozzá a hátralévő feladatok elvégzéséhez. Ellentmondásosan alakul a napja, lesz benne jó is, meg rossz is.

Thoma Izabella

2017. március 28., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...