Horoszkópok

2015.06.29. 12:48

Napi horoszkóp - A Bak ma buzog a tettvágytól

A Kos ma egy kicsit paranoiás.

Kos (március 21.–április 20.) – Úgy érezheti, hogy valaki folyton keresztbe tesz önnek, és csak megnehezíti a dolgát. A gyanúja teljesen alaptalan, ezért ne kezdjen vitázni. Ne mindig a legrosszabbra gondoljon!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma egy igazán különös élményben lesz része, mert a nap egy nagy meglepetést tartogat önnek. Ez annyira felvillanyozza, hogy napokra megváltoztathatja a hangulatát.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem szeret gyorsan dönteni, pláne fontos döntésekben nem. Ma a siker érdekében lehet, hogy egy kicsivel több kockázatot kellene vállalnia. Higgye el, egész biztosan megéri!

Rák (június 22.–július 22.) – Ma nagyszerű ötletei támadnak majd, amiket egytől egyig érdemes megvalósítania. Minden lépését siker koronázhatja. Remek alkalom, hogy az eddig le nem zárt ügyeket elsimítsa.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Kisebb feladatok lesznek ma terítéken, amikkel gyorsan fog menni a nap. Persze fontos a koncentráció. Fontos, hogy minden a helyén legyen, hiszen tudja, rend a lelke mindennek!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Kicsit többet kellene beszélgetnie a barátaival, mert van, amelyiküknek igen komoly problémái vannak. Csak ha meghallgatja, is már sokat segített neki!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Csapatban mindig sokkal könnyebb dolgozni, és élvezetesebb is. A párkapcsolatra ez pedig különösen igaz, ezért vonja be nyugodtan a teendőkbe kedvesét is.

Skorpió (október 24.– november 22.) – Ön szeret a maga feje után menni, mások tanácsát pedig rendre elutasítja. Ma nehézre fordulhat a helyzet, ezért tanácsos lenne változtatni ezen a taktikán.

Nyilas (november 23.–december 21.) – A sok spórolás meglátszik a bankszámláján. Az utóbbi időben sokat nélkülözött, de remekül kezelte pénzügyeit, így ma végre megveheti, amire olyan régóta vágyott.

Bak (december 22.– január 20.) – Csak úgy buzog a tettvágytól, lefogni sem lehet. Kisebb bosszúságot a háztartási felszerelések okozhatnak. Sok energiájából ezek javítására is fordítson egy keveset.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma sikerül mindenki figyelmét magára irányítani. Kedves, előzékeny, kommunikatív, aminek köszönhetően új ismeretségekre is szert tehet a nap folyamán.

Halak (február 21.– március 20.) – A kemény munka után édes a pihenés, ezért nyugodtan adja át magát az önfeledt szórakozásnak ma este is. Egy romantikus este párjával csak jó döntés lehet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!