Horoszkópok

2016.05.24. 11:18

Napi horoszkóp - A Bak ma semmiképpen se kapkodjon

A Rák sajnos nem fog annyit haladni a munkájával, amennyit szeretne.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Most egy kicsit szétszórt lehet, hajlamos elfelejteni dolgokat, amik nélkül eddig szinte létezni sem tudott. Nézzen magába, és gondolja végig, hogy mit miért csinál!

Bika (április 21.-május 20.) - Ma szinte tökéletes lesz az időzítése, és ennek hála megmenekül egy olyan feladattól is, amihez semmi kedve. Persze próbáljon némi megbánást is tanúsítani azért.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Szívesen foglalkozna végre olyasmivel is, ami boldoggá teszi, és nem mást segít a céljai eléréséhez. Nem szabad, hogy ön legyen az utolsó a sorban, ezen változtatnia kell!

Rák (június 22.-július 22.) - Sajnos nem fog annyit haladni a munkájával, amennyit szeretne. Folyton megzavarja majd valaki és a segítségét kéri. Lehet, hogy ma le kell tennie a nagy célokról.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Higgye el, hogy figyelnek önre, és senki sem tiszteletlenségből vagy nemtörődömségből foglalkozik közben mással is! Ezt főleg akkor fogja észrevenni, ha visszakérdez.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Gondolja át, mi az, aminek a legjobban örülne, és a hét hátralévő részében igyekezzen megvalósítani. Rövid távú célokat kell most kitűznie maga elé!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kifejezetten elégedett lehet az elért eredménnyel, mivel a lehetőségeihez mérten, remekül zárt végül. Mások sokkal előnyösebb helyzetből indultak.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Összeveszhet valakivel, aki igazán közel áll önhöz. Próbáljon meg még ma elnézést kérni tőle, és rendezni a dolgot, különben elmérgesedhet kettejük vitája.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma nem szabad versenyre kelnie, sokkal inkább figyelnie és tanulnia kellene egy bizonyos illetőtől. Próbálja meg ellesni azokat a fogásokat, amiktől őt tartják a legjobbnak.

Bak (december 22.- január 20.) - A legfontosabb, hogy ma semmiképpen se kapkodjon vagy siettessen dolgokat. Hagyja, hogy azok a saját medrükben folyjanak, és meglátja, minden rendben lesz!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma nem ön lesz a középpontban, ezt pedig el kell fogadnia. Szép csendben teszi a dolgát, hamar végez a feladataival és a délutánt már az otthonában töltheti majd.

Halak (február 21.- március 20.) - El kellene végre fogadnia, hogy a párja olykor lehet más véleményen, mint ön. Nem muszáj mindenben egyetérteniük, akkor különben is hamar unalmassá válhatna a kapcsolatuk.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!