Horoszkópok

2017.01.15. 20:18

Napi horoszkóp - A Bak ma túl sokat aggodalmaskodik valami miatt, ami a munkáját érinti

A Mérleg ma ne menjen bele semmi bizonytalanba.

Thoma Izabella

Kos (március 21.–április 20.) – Rengeteg lesz a munka, alig győzi majd elvégezni. Termékeny napra készülhet. A kedvese folyton másképp értelmezi a szavait – az az érzése, semmiben sem közös már a véleményük.

Bika (április 21.–május 20.) – A mai napon kissé ingerültté válhat. Sok múlik párja hozzáállásán, hogy mennyire megy bele a vitába. Ha sikerül tréfával elütni a dolgot, sokkal jobban járnak mind a ketten.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Sok feladat adódik ma a családjával kapcsolatban, többször szól a telefon, és ez végül már idegesíteni fogja. Ám a tárgyalásai jó eredményeket hoznak. Este kellemes órák várnak önre.

Rák (június 22.–július 22.) – Jobb, ha ma lassít egy kicsit. Sok nehézséggel kell szembenéznie, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretné.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Elege van abból, hogy míg ön tétovázik, mások megvalósítják a terveiket – sőt, néha az ön ötleteiért is más aratja le a babérokat. Változtasson ezen, lépjen a tettek mezejére!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Úgy érzi, a munkatársak, a családtagjai túlságosan is önre támaszkodnak. Ön segítőkész, de most már kezdi sokallani a dolgot Nem kell mindenki búját-baját magára vennie!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma ne menjen bele semmi bizonytalanba. Ne ugorjon fejest olyan kapcsolatba, ami kétesélyes. Kiderülhet, hogy az illető, akivel megismerkedett, nem mond igazat!

Skorpió (október 24.–november 22.) – A barátai közül valaki nehéz anyagi helyzetbe kerül. Ha önhöz fordul segítségért, véletlenül se tagadja meg azt. Kedves ismerőse később meg fogja hálálni a jóságát.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma a szokásosnál is többet és jobban dolgozik, és ez nem arat osztatlan lelkesedést a kollégái körében. Ez ugyanis azzal jár, hogy nekik is többet kell dolgozniuk.

Bak (december 22.– január 20.) – Túl sokat aggodalmaskodik valami miatt, ami a munkáját érinti – közben meg se hallja, amit a párja kér öntől, és ez később még félreértést okozhat. A délután már nyugodtan telik.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A Mars váratlan kiadásokra csábítja önt. Inkább csak a szükséges készpénzt vigye magával, nehogy valami olyasmit vásároljon, amit később nagyon megbánna.

Halak (február 21.– március 20.) – Ma a párkapcsolati problémákat kell terítékre venni. Van mit megbeszélniük és rendezniük. Ha sikerül megbeszélniük a vitás kérdéseket, akkor az este már jó hangulatban fog telni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!