Horoszkópok

2016.06.28. 16:16

Napi horoszkóp - A Bakot ma nagyon felbosszantják a munkahelyén

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Miután minden teendőjét letudta, tervezzen valami kikapcsolódást a párjával is, mert az utóbbi időben kicsit elhanyagolta kedvesét. Felesleges vitát előzne meg így!

Bika (április 21.–május 20.) – Elég sok minden köti le a figyelmét, de a jelentéktelen ügyeket most el kellene hagynia, és a hétvégi utazás megszervezésével foglalatoskodjon inkább. Tökéletesnek kell lennie!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Vétett egy apró hibát, ami érdekes módon önt sokkal jobban zavarja, mint másokat. Nem szeret kifogásolható munkát kiadni a kezéből, de emiatt nem szabadna szomorkodnia.

Rák (június 22.–július 22.) – Régóta húzódó egészségügyi problémája végre megoldódott, és annyira fellélegzett, hogy teljesen máshogy látja a világot. Tele van tettvággyal, és nem ismer lehetetlent!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Úgy érzi, hogy egész egyszerűen nem fog a végükre jutni a feladatoknak. Meddő harcot vív az idővel. Ne idegeskedjen, végezzen el annyi munkát, amennyit még éppen elbír!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Bár nem a legjobb feltételekkel vágott neki a feladatnak, de nem foglalkozott az előjelekkel, csak ment előre. Látja, a kitartásának pedig meglett a gyümölcse.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem könnyű beismerni, hogy valamiről kevesebbet tudunk valakinél. Azonban ez a felismerés vezet a tanulási szándékhoz, amivel megalapozhatja a jövőjét.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Minden ember más, így, ha valaki máshogy viszonyul önhöz, mint ahogy azt elvárná, ne feltételezzen egyből rosszat. Az illető ettől még próbálkozik, amit értékelnie kell!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nyitottabb lett az utóbbi időben, aminek köszönhetően folyamatosan új élmények érik. Ezek annyira felvillanyozzák, hogy az emberekhez is máshogy áll mostanában.

Bak (december 22.– január 20.) – Nagyon felbosszantják ma a munkahelyén, amit bent nyilván nem mutat ki, de valahol ki kell magából adni a fáradt gőzt. Semmi esetre se otthon tegye, elrontja vele a békés légkört!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nem kell feltétlenül egyetértenie valakivel, elég csupán a kölcsönös tisztelet. Kettejük harmonikus kapcsolata miatt halad a munka is olajozottan, és érnek el nagy sikereket.

Halak (február 21.– március 20.) – Talán kicsit változott az utóbbi időben, ennek köszönhetően a barátai is cserélődtek. Ma elfoghatja a nosztalgia jóleső érzése, és vágyik majd a régi időkre, tovatűnt barátokra.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!