Horoszkópok

2017.07.25. 15:09

Napi horoszkóp - A Bika engedjen a baráti unszolásnak!

A szerencse most a Skorpiónak kedvez, de azért maradjon óvatos!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold és a Merkúr is a Szűz jegyében áll. Minden, amihez hozzáfog, teljesen épkézláb dolognak bizonyul. Megbeszélésein jó érvekkel pontokat szerezhet magának.

BIKA (április 21.-május 20.) - Nemcsak munkából áll a világ, szüksége lenne némi szórakozásra is. Miután végigdolgozta a napot, estére tervezzen egy kis kikapcsolódást! Engedjen a baráti unszolásnak!

IKREK (május 21.-június 21.)- Itt az ideje a régi nagy tervei valóra váltásának. Ma egy véletlen találkozás is a kezére játszhat ebben. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet.

RÁK (június 22.-július 22.) - Alkalmas a mai nap a tervezésre, de ne kezdjen bele döntő jelentőségű dolgokba. Maradjon rugalmas, muszáj lesz minden új helyzethez alkalmazkodnia! Este lesz min gondolkodnia.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Nap együtt áll a Marssal az Oroszlán jegyében. Igazán nincs oka panaszra! Érzi már, hogy az erő önnel van: a nagy tervek megvalósításának ideje jött el. Lehet azonban ezekben a tervekben némi túlzás is.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Hold a Szűz jegyében áll a Merkúrral együtt. A mai nap kicsit megerőltetőnek látszik, komoly kihívásokkal kell megküzdenie. Használja a kapcsolatait! Valakinek valaha segített, most visszaadhatja a kölcsönt.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nem érdemes elhamarkodott döntéseket hoznia, különösen, ha érzi, hogy ezáltal későbbi jó lehetőségektől vágja el magát. Inkább még egy darabig válassza a visszahúzódást.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A szerencse önnek kedvez, de azért maradjon óvatos! Ha nem elég körültekintően jár el, akkor egy kedvező lehetőség végül több nehézséget, problémát hoz, mint hasznot.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A nap változatos lesz, és sok mindent el tud érni. Egész nap kirobbanó formában van, nyüzsög, zizeg, fecseg. Az általános pezsdülés pénzügyeit is érinti, bár nem kevés munkával jár az anyagi jólét.

BAK (december 22.- január 20.) - Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, ha szembesíti önmagával. Most nem kell kertelnie, köntörfalaznia, az igazság kimondásával tesz jót!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Egy munkahelyi viszály senkinek sem tesz jót, a kompromisszumot most, úgy tűnik, lehetetlen kicsikarni. Este szervezzen közös programokat a barátaival, otthon csak unatkozna.

HALAK (február 21.- március 20.) - Keresi a helyét, az új utakat, lehetőségeket, és ebben üzlettársai, sőt idősebb gyermekei is segítségére lehetnek, de külföldi kapcsolataira is számíthat. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!