Horoszkópok

2016.01.08. 13:57

Napi horoszkóp - A Bika igen komoly érzelmi próbatétel előtt áll

A Skorpió ne hozzon hosszú távú döntéseket a hétvégén.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Örömmel lát ma hozzá minden olyan jellegű teendőhöz, ami jó hatással lehet az egészségére. Mivel a kedve remek, és ilyen jó a hozzáállása, jól is fognak menni ezek a dolgok!

Bika (április 21.-május 20.) - Készüljön fel, mert érzelmileg igen komoly próbatétel előtt áll, és nagy valószínűség szerint még ma szembe kell néznie a problémával. Azonban mielőbb túlesik rajta, annál jobb!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagyon jó hangulatban lesz egész nap és nagy lelkesedéssel tekint a dolgok elébe, azonban az öröme akkor lesz igazán felhőtlen, ha jókedvét másokkal is meg tudja osztani!

Rák (június 22-július 22.) - Ha lehetősége van rá, halasszon el minden, a munkával kapcsolatos teendőt, mert bőven lesz dolga otthon, nem hiányzik most semmilyen feladat, ami elvonja a figyelmét!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Csak lojalitásból ne tartson ki a régi mellett, mert később lehet, hogy nem tér vissza a kínálkozó alkalom egy új, egyben lehet, hogy jobb útra való lehetőséggel. Döntsön!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Semmit sem szeret az utolsó pillanatra hagyni, emiatt a hétvégéje tele lesz munkával. Azonban nyugodtan hajthatja álomra a fejét este, ugyanis tudja, hogy mindent megtett.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Mindenkinek más fontos az életében, és azért nem tehet szemrehányást az egyik ismerősének, mert nem azonosult az ön elképzelésével. Képzelje magát a helyébe!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Hétvégén még csak véletlenül se hozzon hosszú távú döntéseket, mert rosszul sülhetnek el. Figyeljen a jelekre és játsszon kivárásra! Jelen esetben csak ez az út járható!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ön egy igazán érzelmes ember, mások apró mozzanatait, elejtett szavait is képes eltúlozni vagy túlgondolni. Lazítson, és ne adjon ezekre, inkább csak élvezze a pillanatot!

Bak (december 22.- január 20.) - Jobban haladt egy bizonyos ügyben és nagyobb sikert is ért el, mint előzetesen remélt. Ettől még nem szabadna berezelnie, éppen hogy ösztönzőleg kellene hatnia önre!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nincs mese, be kell fejeznie, amit elkezdett, máskülönben ön is tudja, hogy örökre besöpri a szőnyeg alá az ügyet. Nem teheti meg magával, hogy ilyen könnyen feladja!

Halak (február 21.- március 20.) - Az utóbbi időben óvatosabb lett az emberekkel, és nem engedi őket közel magához, mint korábban. Ha egy bizonyos személlyel kivételt tenne, különleges emberre lelne!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!