Horoszkópok

2016.08.16. 13:43

Napi horoszkóp - A Bika legszívesebben egy szót se szólna munkatársaihoz

Váratlan események boríthatják fel a Szűz napját.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Olyan érzése van, mintha valaki kibeszélné a háta mögött, de a nap végére bebizonyosodik, hogy a félelmei alaptalanok. Igazából csak egy kellemes meglepetés van készülőben.

Bika (április 21.-május 20.) - Nehezen tudja visszafogni magát és álcázni azt a közömbösséget, amit legközelebbi kollégái iránt érez. Legszívesebben egy szót se szólna most hozzájuk, nem kíváncsi rájuk.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ez most nem az a szituáció, amin olyan gyorsan túl tud majd esni, de valójában nem is nagyon akar. Élvezni fogja minden egyes percét ennek a helyzetnek.

Rák (június 22.-július 22.) - Új munkalehetőség a láthatáron! Fontolja meg a dolgot, mert ilyen alkalom nem mindig adódik, és könnyen meglehet, hogy holnap már nem lesz aktuális az ajánlat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valahogy erőt kell gyűjtenie, mert rendkívül motiválatlan volt az utóbbi időben. Az okok persze érthetőek, de ezen változtatnia kell. Nincs mese, fel kell állni a padlóról!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Teljesen váratlan események boríthatják fel a napját, aminek következtében kicsit kapkodóssá válhat. Próbálja megőrizni a hidegvérét, még akkor is, ha ez most nehéz.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Arra figyeljen ma, ami igazán fontos önnek, minden mást hanyagoljon. Ha a részletkérdéseket elhagyja, egy új ötlet is megfoganhat, ami még tökéletesebbé teszi a tervét.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egész nap egy esti teendő, találkozás vagy esemény tartja majd lázban. Azért ne hagyja, hogy ez teljesen elterelje a figyelmét a nap többi részéről.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Kellő magabiztossággal ma pontot tehet egy régebb óta húzódó vita végére. Azonban arra készüljön fel, hogy azért lesznek haragosai is az eset után.

Bak (december 22.- január 20.) - Minden követ megmozgat ma, hogy valamit, amit már régóta tervez, végre elérjen. A nap folyamán komoly áttörés várható az ügyben. Látja, megérte küzdeni!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ne hagyja, hogy mások bevonják az ő vitájukba, próbáljon teljesen kimaradni a dologból. Sőt, pártatlannak kell mutatkozni, még akkor is, ha nem így gondolja!

Halak (február 21.- március 20.) - Szétszórt és szórakozott lehet a nap folyamán, amivel nincs is semmi gond, néha ugyanis ön is lehet kicsit bohókás. Azonban a komoly ügyeket messzire kerülje el!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!