Horoszkópok

2017.02.27. 20:42

Napi horoszkóp - A Bika ne engedje, hogy ma bárki vagy bármi kizökkentse a nyugalmából

Különlegesen szerencsés napjuk lehet ma az Oroszlánoknak.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Mars együtt áll az Uránusszal, jól tud összpontosítani, így gyorsan megy a munka. A megbeszélései is a kedve szerint alakulnak. Érdekes lehetőségek adódnak a jövőjével kapcsolatban.

Bika (április 21.-május 20.) - Ne engedje, hogy bárki vagy bármi kizökkentse a nyugalmából, ne foglalkozzon az irritáló vagy agresszív emberekkel. Este a kedvesével meg kellene beszélnie még pár dolgot.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma új megvilágításba kerülhet néhány dolog, azt is mondhatjuk, hogy összeáll a kép. Rájön néhány, eddig rejtett összefüggésre, főleg a magánjellegű kapcsolatait illetően.

Rák (június 22.-július 22.) - A Hold hatása miatt túlságosan szigorú lehet, erre figyeljen! A főnöke feltesz önnek néhány zavarba ejtő kérdést, ám szerencsére ön találékony, most is kivágja magát.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Különlegesen szerencsés lehet ma. Mivel jókor van jó helyen, váratlan lehetőséget kaphat. A változások az anyagi helyzetét is kedvező irányba befolyásolják.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ha ön még egyedülálló, ma a munkája kapcsán megismerkedhet valakivel. Legyen nyitott, ne rontsa el a dolgot a bizalmatlanságával. Most hihet a jó szerencséjének!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Jól teszi, ha a továbbtanuláson, képzéseken töri a fejét. Jó lehetőségei lesznek ma, találhat egy tanfolyamot, ami bár nem olcsó, hosszú távon behozza az árát.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Néhány dolgot muszáj ma rendbe tennie. Ha hivatalos intéznivalója van, igen eredményes lehet. A banki ügyleteket is ügyesen bonyolítja le ma, csak szánja rá magát!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A délelőtti órák kissé nehézkesen telnek. Amit eddig fél kézzel, szinte odafigyelés nélkül meg tudott oldani, most több erőfeszítést igényel öntől. Délutánra lendületbe jön.

Bak (december 22.- január 20.) - Túlságosan szerénynek tűnik, ezzel pedig pont ellentétes hatást ér el, mint amit szeretne. Sajnos nem sikerül „meghatnia” senkit, épp ellenkezőleg, kiszolgáltatja a gyenge pontjait.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Remekül kommunikál ma, egy vitás helyzetben sikerül maga mellé állítania a többieket. Legyen nagyvonalú és ne hivalkodjon a sikerével! Az este romantikus pillanatokat ígér!

Halak (február 21.- március 20.) - Ha egy komoly tervének a megvalósításába bele akar fogni, akkor ez a megfelelő nap erre. Most a többiek segítségére is számíthat, elsősorban a párjára támaszkodjon!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!