Horoszkópok

2017.03.19. 10:22

Napi horoszkóp - A Bika reggel még úgy érzi, hogy egyáltalán nem sikerül előbbre jutnia

Az Ikrek most újra a régi formájában van.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Várja a kihívásokat, és szívesen tanul másoktól, érdeklődve figyeli, mások hogyan látnak a feladataikhoz. A kritikát viszont óvatosan fogalmazza meg, mert könnyen sértődés lehet a vége.

Bika (április 21.-május 20.) - Reggel még úgy érzi, hogy egyáltalán nem sikerül előbbre jutnia, de a nap folyamán egyre gyorsabb és fürgébb lesz. Ha valami nem sikerült bízhat barátai és a kollégái segítségében.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A Nyilasban álló Hold mindent könnyebbé tesz az ön számára. Most újra a régi formájában van, pörög, csacsog, intézkedik egész nap. Jól áll önnek ez, sok bókot bezsebelhet!

Rák (június 22-július 22.) - A közvetlen környezete, munkája és más mindennapos dolgok szabályosan idegesíteni fogják önt. Nem is lesz annyira terhelhető, mint máskor. Fontos, hogy több szünetet tartson.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Most az számít, hogy szilárdan tudjon hinni a terveiben! Menjen konokul a saját feje után, ma ez vezet eredményre. A bolygók segítenek abban, hogy képviselje saját érdekeit.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A csillagok állása szerint van némi esélye a nyerésre. Tehát bátran próbálkozhat egy-két szerencseszelvény kitöltésével, vagy egy kedvező befektetéssel.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A Merkúr már a Kos jegyében jár, és kapcsolódik a Vénuszhoz. Ez nagyszerű esélyeket nyújt a kapcsolatok kialakításához. Egy szerelmi kaland megédesítheti ezt a napot.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy fontos ügyben kell döntenie. Egyetértést várnak öntől, de várjon egy kicsit, mielőtt válaszolna, hogy letisztulhasson véleménye a dologgal kapcsolatban.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma sok figyelmességben lesz része, és Ön is nyíltan és barátságosan közelít másokhoz. Remek alkalma adódik arra, hogy rendbe hozza egy kissé elhanyagolt kapcsolatát.

Bak (december 22.- január 20.) - Ha mára időzítené a nyaralás megszervezését, legyen óvatos. Találhat néhány nagyon kedvező ajánlatot, de vigyázat, megkárosíthatják!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A csillagok óriási lehetőségeket jeleznek a mai napra. Minden tényről győződjön meg saját maga, semmit ne bízzon a véletlenre. A szerelemben és házaséletben megtalálja a boldogságot.

Halak (február 21.- március 20.) - Sok munka várja, nem is igazán tudja, hogy lásson hozzá. Szerencsére valaki a segítségére siet. Este egy spontán találkozás elterelheti a figyelmét, és roppant szórakoztató lesz.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!