Horoszkópok

2016.01.22. 14:22

Napi horoszkóp - A Bika szerelmi élete felélénkülhet

A Ráknak a hétvégéje is munkával fog telni.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Minden kritika, legyen az jó, építő jellegű vagy rosszindulatú, zavarni fogja, és idegesen is reagál rájuk. Szeretné csendben, nyugodtan tölteni a hétvégét, senkitől sem zavartatva.

Bika (április 21.-május 20.) - Szerelmi téren most minden csakis magán múlik. Már egy ideje érdeklődik valaki ön iránt, de eddig nem keltette fel az érdeklődését az illető, azonban most fordulni látszanak a dolgok.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Játszhatna végre nyílt lapokkal is, mert így az önnel régóta vitában álló illetőnek lesz igaza. Ha nem avatja a be a terveibe, hogy várhatna tőle elkötelezett munkát. Beszélniük kell!

Rák (június 22-július 22.) - Komoly lemaradást hozott össze a hét alatt, így a hétvégéje is munkával fog telni. Érdekes módon viszont egyáltalán nem bánja. Sőt, örül is, hogy kicsit el tud vonulni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Úgy érzi, hogy teljesen süket füleknek beszél, és egyáltalán nem figyelnek önre. Nem feltétlenül kell csapatban dolgoznia, ténykedhet egyedül is a hétvége folyamán!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Hétvégén picit megáll, és elgondolkodik a heti hajtáson. Végre meglépte azt, amit már oly régóta szeretett volna lezárni. Most már könnyebben tervezhet, mert tisztábban lát!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nem áll szándékában kihívni maga ellen a sorsot, de mégis valamennyit kockáztatnia kell a hétvégén. Ismeri a mondást: bátraké a szerencse! Ez most illik az ön esetére.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Bár már nagyon régóta szeretne egy bizonyos dolgot megvenni magának, de próbáljon továbbra is ellenállni a kísértésnek. Még egy kis ideig takarékoskodnia kellene!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Rögös lesz az út, de szép siker várja a végén. Addig viszont pár dolgot be kell vallani, nemcsak saját magának, hanem az önhöz közel állóknak is. Meg fog könnyebbülni!

Bak (december 22.- január 20.) - A tapasztalat csak jól jöhet egy olyan kérdés megoldásában, mint amire a hétvégén készül, azonban nem minden. Improvizálhat, és kell is, mert nem teljesen olyan a helyzet!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Apró bosszúságok, bosszantó nehézségek fogják hátráltatni, pedig olyan tökéletesen eltervezett mindent. Ettől még jól érezheti magát, ha kizárja ezeket a tényezőket!

Halak (február 21.- március 20.) - Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mi fog kisülni a hétvégi találkozóból, de az biztos, hogy az előjelek jót ígérnek. Azonban ne legyen flegma, és bátran adja saját magát!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!