Horoszkópok

2017.07.04. 13:28

Napi horoszkóp - A Bika vállalja a konfliktust, akár a főnökével szemben is!

A Mérleg nagyon kedvező híreket kaphat.

KOS (március 21.– április 20.) – A Hold már a Nyilas jegyében, a Vénusz pedig az Ikrek jegyében áll. A legnagyobb kihívást most a monotonitás jelenti az ön számára. Nehezen viseli a hétköznapok egyhangúságát.

BIKA (április 21.– május 20.) – Ha nem is szeretné, mégis meg kell mutatnia az oroszlánkörmeit. Mert ez most jogos önvédelemnek számít. Mondja ki, amit gondol, vállalja a konfliktust, akár a főnökével szemben is!

IKREK (május 21.– június 21.)– A Merkúr kedvezőtlen fényszögben van az Uránusszal. Ma az apró részleteken is sok minden múlhat. Szerződéskötéskor legyen óvatos, az „apróbetűs” részt is alaposan olvassa el.

RÁK (június 22.– július 22.) – Ne tulajdonítson nagy jelentőséget bizonyos szavaknak, amit mások a fejéhez vágnak. Legalább ön próbálja meg megőrizni a higgadtságát! Hamarosan, megkapja a bocsánatkérést is.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Nagyon sok teendője halmozódott fel ezen a héten, de ne akarjon mindennel egy nap alatt végezni. Ennek csak kapkodás lenne a vége, és így sokkal nagyobb a lehetősége annak, hogy hibát vétsen.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A Hold a Nyilas jegyében áll. Nehezen viseli ma, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, pedig most erre minden esélye megvan sajnos. Viszont kellemes meglepetés is érheti.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon kedvező híreket kaphat! Jóra fordulnak a dolgok anélkül, hogy bele kellene avatkoznia. A Hold a Nyilas jegyéből segíteni fog önnek, hogy kitartson az elhatározásai mellett.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A mai napon egy régi jótéteményéért kap dicséretet. Lehet, hogy nem pont attól jön majd az elismerés, akivel jót tett, de az is lehet, hogy kerülő úton érkezik a szerencse

NYILAS (november 23.–december 21.) – Egy barátjával kapcsolatban érezhet sajnálatot. Ám, ha belegondol, ön sem szeretné, ha sajnálnák. Próbáljon meg ésszerű tanácsokkal, vagy konkrét tettekkel segíteni rajta.

BAK (december 22.– január 20.) – Ön nyugodt természet, csak akkor válik agresszívvá, ha kihozzák a sodrából. A mai napon is megtörténhet ez. A támadás nem a személye ellen szól, csak a körülmények összejátszása miatt tűnhet úgy.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – A Hold a Nyilas jegyében, áll a Vénusz átlépett az Ikrek jegyébe. Egy fontos dolgot végre keresztül tud vinni. Ma nagyon fontos, hogy ne engedjen meg magának semmiféle hanyagságot!

HALAK (február 21.– március 20.) – Szerdán a Merkúr a Neptunusszal és a Marssal találkozik. Ez erős intuíciót, gazdag kézelőerőt ad önnek, a költészet és a művészet iránti érzéke fokozódik. Sokmindent elér a mai napon.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!