Horoszkópok

2015.08.27. 15:53

Napi horoszkóp - A Bikának alkalma lesz visszavágni egy korábbi haragosának

Fontos lépés előtt áll a Rák.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Meg kell próbálnia kellőképpen tárgyilagosnak maradni. Ha ezt teszi, biztosan kihúzza valahogy a napot. Ma ez lehet a cél!

Bika (április 21.–május 20.) – Valaki kiszúrt önnel, most pedig ez az illető segítséget kér öntől. Alkalma lehet visszavágni, kérdés, hogy akar-e.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Az egészségére is oda kell figyelnie, mert ha elhanyagolja magát, semmit sem fog érni az előny, amit most összeszed!

Rák (június 22.–július 22.) – Mindenáron bizonyítani akarja, hogy jó döntést hozott, azonban közben nem veszi észre, hogy senki sem kételkedik önben.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Valaki felkínálja a könnyebb utat a nap folyamán. Hezitál, hogy elfogadja-e az ajánlatot, ugyanis úgy érzi, az nem lenne helyes. Csak maga dönt!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Utálja a változásokat, de most lehet, hogy okos lenne legalább csak megfontolni a váltást, nagyon megkönnyíthetné az életét a későbbiekben.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ön is tudja, hogy minél tovább halogat valamit, annál jobban ráég a körmére. Túl kellene esnie rajta, ha sokáig húzza, teherként nyomja a vállait.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Elég fontos lépés előtt áll, most nem rezelhet be! Hinni kell abban a munkában, amit eddig elvégzet. Önnél rátermettebb ember nincs a feladatra!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Két úton indulhat el, és alaposan meg kell fontolnia, mert az egyik komoly anyagi veszteséggel járhat. Nem kell elkapkodni a döntést!

Bak (december 22.– január 20.) – Annyira vár valamit, hogy már nem tudja miképpen elütni addig az időt. A várakozás azonban lehet, hogy hosszabb lesz, mint gondolta. Csak türelem!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma olyat mondhat valakinek, amit nem gondol komolyan! Sok magyarázkodástól menti meg magát, ha képes lesz előtte elszámolni tízig!

Halak (február 21.– március 20.) – Párja szeretné, ha megbeszélnék problémájukat, ön azonban nem látja megfelelőnek az időt. Talán túl kellene esni rajta!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!